Home » » O πόλεμος συνεχίζεται

O πόλεμος συνεχίζεται

Από giorgis , Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 | 5:35 μ.μ.

Είναι συζητήσιμο αν οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις είχαν την μαζικότητα και τον δυναμισμό που απαιτούν οι συγκεκριμένες καταστάσεις, που βιώνουμε.

Από την άλλη όμως είναι πολύ αισιόδοξο που Αλαφουζέϊκα ουρλιαχτά και Πρετεντέριες κραυγές περί «τάξης ναι νομιμότητας», όπως και οι διαβεβαιώσεις του εκπροσώπου προπαγάνδας της κυβέρνησης, προς το εφοπλιστικό κεφάλαιο, έπεσαν στο κενό.
Παρόλο που εισαγγελείς, λιμενομπάτσοι και λοιπές δυνάμεις καταστολής μέχρι σήμερα το πρωί διατυμπάνιζαν με όλους τους τρόπους ότι έχουν «ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη τυχόν επεισοδίων και τον ασφαλή απόπλου των πλοίων», έμειναν με τις …. αποφάσεις τους στο χέρι.

Λιμενεργάτες και συμπαραστάτες τους, με τον τσαμπουκά τους κατέλαβαν το λιμάνι του Πειραιά και στην συγκεκριμένη περίπτωση εφάρμοσαν το σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Σήμερα δόθηκε μια μάχη, ο πόλεμος όμως συνεχίζεται. Μοναδική ελπίδα του λαού μας είναι με γιγαντιαίες, αλλεπάλληλες και μαχητικές κινητοποιήσεις του να μην επιτρέψει την υλοποίηση των μέτρων που έχουν ψηφίσει και ψηφίζουν οι πολιτικοί απατεώνες της κυβέρνησης Παπανδρέου με τη συνενοχή των βουλευτών του Καρατζαφέρη, και την ουσιαστική στήριξη από το κόμμα της Ν.Δ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

29 Ιουνίου 2010 στις 5:40 μ.μ.

ένα μπράβο στο ΠΑΜΕ .. και νομίζω ότι επειδή το Λιμάνι τους "τσούζει" όπως αποδείχτηκε.. από δω και μπρος θα πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε ενεργά στον αγώνα των ναυτεργατών

όπως και να έχει το ζήτημα η παρουσία άλλων 1000 ατόμων εκει κάτω αλλάζει αρδην το κλίμα και τις δυνατότητες παρέμβασης..

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2010 στις 9:16 μ.μ.

Με όλο το σεβασμό στη δουλειά που κάνεις μέσω του μπλογκ (ειλικρινά), πρέπει να δεις λίγο το θέμα της ορθογραφίας. Δεν πειράζει να ξεφεύγει τίποτα πού και πού, αλλά όχι και "συνεχίζετε" ρε σφε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger