Home » » ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΚΚΕ & ΚΚΕ(μ-λ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΚΚΕ & ΚΚΕ(μ-λ)

Από giorgis , Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 | 3:10 μ.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΚΚΕ & ΚΚΕ(μ-λ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες

Τις μέρες αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη μια τρομοκρατική δολοφονική επιχείρηση του ινδικού κράτους, υποστηριζόμενη από εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες και αστυνομικούς με τη συνδρομή και παραστρατιωτικών οργανώσεων, με στόχο το τσάκισμα της αντίστασης των φτωχών αγροτών σε εκτεταμένες περιοχές της Ινδίας.

Μία αντίσταση μαζική και μαχητική που αγκαλιάζει το σύνολο μεγάλων εκτάσεων που κατοικούν πάνω από 100 εκατομμύρια ιθαγενείς.

Στην Ορίσιαα, το Τσατισγκάρ, το Τζαρκάντ, τη Δυτική Βεγγάλη, το Μπιχίρ, τη Μαχαράστρα και το Άντρα Πραντές.

Ο πληθυσμός σε αυτές τις περιοχές είναι αγροτικός και πάμφτωχος.

Οι βασικοί λόγοι αυτής της στρατιωτικής επιδρομής είναι η αρπαγή της γης των φτωχών ανθρώπων  και το πέρασμά της στις πολυεθνικές για τη ληστρική εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου αυτών των εκτεταμένων περιοχών. Να σημειώσουμε, ακόμη, πως το κράτος της Δυτικής Βεγγάλης βρίσκεται ανεπίσημα σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης».

Παρά τις μαζικές δολοφονικές επιδρομές του αντιδραστικού ινδικού κράτους, το κίνημα των Αντιβάσι αναπτύσσεται, δυναμώνει και αποκρούει τις δολοφονικές επιθέσεις. Αυτό το κίνημα βρίσκει πλατιά υποστήριξη από το λαό της Ινδίας, από τις μαζικές δημοκρατικές οργανώσεις της χώρας καθώς και από τους προοδευτικούς διανοούμενους μέσα και έξω από την Ινδία.

Οι ινδικές αρχές, για να κάμψουν το κίνημα αλληλεγγύης, έχουν ξεκινήσει ένα άγριο κυνηγητό στους διανοούμενους υποστηρικτές της αντίστασης των Αντιβάσι και ειδικότερα στη γνωστή διανοούμενη Αρουντάτι Ρόι.

Οι αριστερές και δημοκρατικές οργανώσεις της Ελλάδας καταδικάζουν την εγκληματική επιδρομή του ινδικού κράτους και υποστηρίζουν τους αγώνες και το κίνημα των φτωχών αγροτών εκφράζοντας την πλήρη αλληλεγγύη τους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Να εκφράσουμε την οργή μας για τις σφαγές του ινδικού κράτους

έξω από την ινδική πρεσβεία

Τρίτη 6 Ιούλη, 7μ.μ.

Προσυγκέντρωση: 6.30 μμ, Αγαλμα Τρούμαν

τηλ. επικοινωνίας: Γρηγόρης, ΚΚΕ(μ-λ) 6972406620

Μπίστης, ΕΚΚΕ 210-8816920
 
Αντίσταση στις γειτονιές
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2010 στις 3:42 μ.μ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ!

Θελω να καταγγειλω δημοσια το Blog Τρωκτικο.. Το συγκεκριμενο blog βρίζει ασύστολα.... οποιονδήποτε δεν αρέσει στα αφεντικά του.Ας μην κρυβόμαστε,όλη η Ελλαδα ξέρει οτι ιδιοκτητης του είναι ο Γκιολιας,φανατικός Πασόκος δημοσιογραφος και πρώην αεκτζης που πουλησε την ομαδα του έγινε Ολυμπιακος όταν έπιασε δουλεια στην εφημεριδα πρωταθλητής. Δεν κατηγορω τις αποψεις του.Κατηγορω πως το οτι γραφει ειναι ΑΠΟΨΕΙΣ των αφεντικων του.Του ιδιοκτητη του Πρωτου Θεματος κ Πρωταθλητη κ του ιδιοκτητη του Αλφα.. Η Ελλαδα έχει μόλις 3 εκατομμύρια Πασόκους και 8 εκατομμύρια που είναι άλλο κόμμα,ποιος ο λόγος να προπαγανδίζει καθημερινα υπερ του πασοκ,να κανει το ασπρο μαυρο σε μια εποχη που ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ και να μας νευριαζει?Εκτος αν εξυπηρετει υποχθονιους σκοπους που μονο με ομοιες (πρακτορικες) μεθοδους καποιος θα ανακαλυπτε.. Ποιος ο λογος να μην βγαζει τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που του κοβουν μισθους,τον απολυουν,του κοβουν τυν συταξη,του αυξανουν φορους κ ΦΠΑ ΑΛΛΑ αντιθετως προπαγανδιζει κ διαφημιζει τον καθε υπουργο του ΠΑΣΟΚ? Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΚΟΜΜΙΣΤΗ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ' ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ. Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ!ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΧ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ 23% ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚ ή ΘΑΝΑΤΟΣ.ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΨΟΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΗΣΟΥΝ!! Βlogs=Ελευθερία Το τρωκτικό νομίζει πως Blogs=διαφήμιση των αφεντικών του. ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ E-MAIL ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΝΗ ΣΗΨΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ! ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ:ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ν.ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΣΑΟΥΣΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΓΙΑΣ:ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΞΥΝΙΔΗ ΤΡΩΚΤΙΚΟ:ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6590.html http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_122.html ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ:ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ bLOGS!ΤΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ!!


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_2203.html

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger