Home » » Δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε

Δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε

Από giorgis , Σάββατο 31 Ιουλίου 2010 | 10:21 π.μ.

Επειδή πληροφορούμαστε ότι οι κύριοι της ΤΡΟΪΚΑ έθεσαν θέμα πώλησης λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων, με κάθε σοβαρότητα, προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην υποκύψει σ΄ αυτές τις παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις.

Σε όλα υπάρχουν όρια.
Την επιχείρηση του Ελληνικού λαού δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να την ξεπουλήσει.

Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε.

Για ότι συμβεί την ευθύνη δεν θα την φέρουμε εμείς.

Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Εδώ να συμπληρώσουμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής», «Και αύξηση της τιμής του ρεύματος ζητεί η τρόικα».

Όπως γράφει η φυλλάδα του Αλαφούζου: «Οχι μόνο πώληση μονάδων παραγωγής και ορυχείων της ΔΕΗ, αλλά και αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος απαιτεί η τρόικα από την κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Η σχετική απαίτηση θα ενσωματωθεί στο νέο Mνημόνιο που θα υπογραφεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι ελεγκτές της τρόικας, υιοθετώντας πλήρως τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπέβαλαν και επισήμως το αίτημα προς την ελληνική πλευρά, χθες. Μάλιστα έθεσαν ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, που προβλέπει τη λήψη των σχετικών αποφάσεων έως το τέλος Σεπτεμβρίου και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των διαγωνισμών πώλησης των μονάδων έως τον Μάρτιο του 2011».

Η κατοχική κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου - Τσολάκογλου υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις εντολές που παίρνει απ’ τους ξένους νταβατζήδες- συνεταίρους του της τρόικας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι «Πουλήστε ό,τι αξίζει (φτηνά) και κλείστε τα υπόλοιπα» όπως γράφει και το «Ποντίκι».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger