Home » » Τα δεδομένα και το ζητούμενο

Τα δεδομένα και το ζητούμενο

Από giorgis , Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 | 2:56 μ.μ.



Εφιάλτης χωρίς τέλος για τους εργάτες και τα λαϊκά στρώματα εξελίσσονται οι αποφάσεις της δωσίλογης κυβέρνησης Παπανδρέου και των ξένων συνεταίρων της.

Η ανεργία σαρώνει, η ακρίβεια εξανεμίζει τα λαϊκά εισοδήματα, ενώ όσοι/ες «τυχεροί/ες» έχουν ακόμα δουλειά βρίσκονται υπό ξύλου κρεμάμενοι και αν κατορθώσουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους -ακόμα και όσοι δουλεύουν στον δημόσιο τομέα- θα αντιμετωπίσουν εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα.

Τα όσα γράφει η φυλλάδα του Μπόμπολα «Ημερησία» περιγράφουν το σκηνικό που διαμορφώνετε.
«Ιδιωτικός τομέας: Στον αέρα οι μισθοί, "παράθυρο» για μειώσεις" μας λέει στο ένα άρθρο της ενώ στο άλλο συμπληρώνει:
«Ελεύθερες απολύσεις και συλλογική διαπραγμάτευση για το ύψος των αποζημιώσεων από μηδενική βάση, περικοπές μισθών και κατάργηση επιδομάτων, προβλέπει, όπως όλα δείχνουν, το νέο εργασιακό τοπίο στις ΔΕΚΟ, που "σβήνει" δικαιώματα πολλών δεκαετιών».

Δεν χωράνε πια αυταπάτες. Οι ξένοι επικυρίαρχοι μας και οι ντόπιοι συνεργάτες τους βάλθηκαν να μας εξαθλιώσουν να μας κάνουν σύγχρονους δούλους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μιας κάστας πλουτοκρατών.
 Και το ερώτημα είναι: Εμείς τι κάνουμε; Θα υποστούμε μοιρολατρικά όσα σχεδιάζουν και υλοποιούν οι πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό ισοπεδώνοντας την ελληνική κοινωνία για να μπορούν να θησαυρίζει απρόσκοπτα ντόπιο και ξένο παρασιτικό κεφάλαιο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:13 μ.μ.

Αισχος το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει τον Ιωακειμίδη στον Δήμο Νικαίας-Ρέντη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τον ίδιο υποψήφιο με το ΠΑΣΟΚ?
Ντροπή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαύρο στο μαύρο μνημονιακό μέτωπο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger