Home » » Διαλέχτε και πάρτε. Λαμόγιος ο ένας, «πολιτικός ανεμόμυλος» ο άλλος.

Διαλέχτε και πάρτε. Λαμόγιος ο ένας, «πολιτικός ανεμόμυλος» ο άλλος.

Από giorgis , Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 | 2:45 μ.μ.

Μας γράφει ο Θ.Σ από την Θεσσαλονίκη

Δεν φείδονται κολακευτικών χαρακτηρισμών οι τοπικοί μας άρχοντες, ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών στην πόλη μας.
Αυτά που ανταλλάσουν αναμεταξύ τους Παπαγεωργόπουλος και Μπουτάρης -λέω για τις δημόσιες δηλώσεις γιατί αυτά που ακούγονται στο παρασκήνιο είναι πιο «πιπεράτα»- είναι άξια σχολιασμού από το μπλογκ σας.

Βαίνει ο Μπουτάρης και λέει ότι τον δήμο της Θεσσαλονίκης τον διοικεί μια διεφθαρμένη συμμορία που μόνη της επιδίωξη είναι να κλέβει τα λεφτά των δημοτών. Δεν το λέει ακριβώς έτσι, αλλά το νόημα των λεγομένων του αυτό είναι. Σας στέλνω αυτούσια την δήλωση του Μπουτάρη που αποδίδει στον Παπαγεωργόπουλο: «Παράτυπες απευθείας αναθέσεις, απορρίψεις ενταλμάτων πληρωμής από το Ελεγκτικό Συνέδριο, παντελή απουσία προγραμματισμού στην προμήθεια ανταλλακτικών, αδιαφανείς διαδικασίες, που οδήγησαν στην "παράδοση" της αποκομιδής σε ιδιώτες. Υπάρχει παραβίαση του νόμου για τους διαγωνισμούς προμηθειών για όλα σχεδόν τα ανταλλακτικά, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, που δίνονταν με πρόχειρους διαγωνισμούς και απευθείας αναθέσεις».

Και η απάντηση Παπαγεωργόπουλου είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, αφού εστιάζετε στην …ηθική  υπόσταση του Μπουτάρη: «Είναι αλήθεια πρωτοφανές να προσβάλλει έναν πολιτικό του αντίπαλο που παραμένει σταθερός στις απόψεις του, αυτός ο οποίος την τελευταία δεκαετία έχει εξελιχθεί κυριολεκτικά σε "πολιτικό ανεμόμυλο". Τη μία φορά πολιτεύεται με το ΚΚΕ, την άλλη υποστηρίζει το Συνασπισμό, την άλλη βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, την άλλη εμφανίζεται ως συνιδρυτής της '"Δράσης" μαζί με τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Κοντογιαννόπουλο, σήμερα είναι υποψήφιος με την υποστήριξη της "τρόικας" και του ΔΝΤ, μέγας υποστηρικτής του μνημονίου».

Περιμένω τον σχολιασμό σας.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Θ.Σ
Θεσσαλονίκη

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Τι να σχολιάσουμε ρε σύντροφε; Το μαιηλ σου τα λέει όλα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger