Είναι να μην δείξεις κατανόηση στο δράμα που παιρνάει ο άλλωστε ισχυρός άνδρας της Ζήμενς στην Ελλάδα Μιχάλης Χριστοφοράκος;
Μπορεί απ’ ότι λέει ο ίδιος –στο «Πρώτο Θέμα»- να έχει «πολλούς και καλούς φίλους όχι μόνο στο Μόναχο αλλά σε όλη τη Γερμανία τόσο λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στη χώρα όσο και της ιδιότητας μου ως προέδρου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου», αλλά του λείπουν «Η Ελλάδα, οι φίλοι του, οι Κυριακές στο "Καραϊσκάκη" με τον Ολυμπιακό, το Αιγαίο…».
Τον συμπονούμε τον άνθρωπο αλλά τώρα με την καβάτζα που έχει κάνει, και αφού λόγω των προηγουμένων δραστηριοτήτων του είναι περιζήτητος σαν «σύμβουλος Γερμανικών επιχειρήσεων» θα ξεπεράσει την νοσταλγία των εποχών του στην Ελλάδα τότε που τάιζε τις γάτες του με συναγρίδες, όπως έχει γραφτεί.
Πέρα απ’ την πλάκα τώρα, να πούμε ότι, εντάξει τον Μ. Χριστοφοράκο. Το είχαμε γράψει απ’ την αρχή ότι όλα ήταν «μιλημένα-συμφωνημένα» με το πολιτικό προσωπικό της χώρας για να βγει λάδι γιατί αν άνοιγε το στόμα του …
Ένα άλλο σκάνδαλο όμως που συγκλόνισε την Ελλάδα, τροφοδότησε με πρωτοσέλιδα για βδομάδες τις εφημερίδες και ασχολήθηκαν μαζί του εκατοντάδες ώρες τα χαζοκούτια έριξε ταφόπλακα χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί του.
Μιλάμε για το σκάνδαλο της Vodafone και της Ericson με τις τηλεφωνικές υποκλοπές. (Σίγουρα θυμάστε τι διαστάσεις είχε πάρει αφού μεταξύ των παρακολουθουμένων ήταν ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός, υπήρξε η «αυτοκτονία» (;) Τσαλικίδη κ.λ.π).
Πριν καμιά δεκαριά μέρες μάθαμε από ένα μονόστηλο σε κάποιες εφημερίδες ότι « Μη νόμιμες χαρακτήρισε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις αποφάσεις της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) βάσει των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 76 εκατ. ευρώ στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone και 7,3 εκατ. ευρώ στην Ericsson για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών που αποκαλύφθηκε το 2006», και έτσι «τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις δύο εταιρείες είναι άκυρα επειδή οι συνεδριάσεις των μελών της ΑΔΑΕ δε γίνονται δημόσια». (Κόπτονται για την διαφάνεια οι άνθρωποι βλέπεται ...)
Εδώ να προσθέσουμε, για την ιστορία και μόνο, ότι ανακριτής και εισαγγελέας που υποτίθεται είχαν αναλάβει να το ερευνήσουν το σκάνδαλο των υποκλοπών έστειλαν την υπόθεση στο αρχείο αποδίδοντας ευθύνες στους ..Νεφελίμ.
Όχι ακριβώς αλλά κάπως έτσι είναι αφού για όλα έφταιγαν κάποιοι «άγνωστοι ξένοι τεχνικοί, που λειτουργούσαν ως ομάδα και εγκατέστησαν το παράνομο λογισμικό στα κέντρα της Vodafone μέσω τηλεχειρισμού»).
Αυτή είναι η κατάληξη που έχουν όλα τα σκάνδαλα που βγαίνουν στην επιφάνεια και στα οποία εμπλέκονται πρωτοκλασάτα στελέχη του συστήματος.
Αυτό που θέλαμε να ρωτήσουμε, αφού μάθαμε ήδη για την παραπέρα πορεία του Μ. Χριστοφοράκου, τι γίνετε με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Vodafone, Γ. Κορωνιά;
Δεν θέλουμε να αναπαράγουμε φήμες αλλά μήπως κάποιος θα μπορούσε να μας πει αν ο Γ. Κορωνιάς μαζί με τον βιομήχανο φίλο του Δημήτρη Κοπελούζου είναι στο στενό περιβάλλον συγγενικού προσώπου του πρωθυπουργού και προορίζονται για «πράσινες», αρπαχτές;
Ο Γολγοθάς της Σερβίας /Εκδήλωση/Προβολή / Πρεσβεία της Δημοκρατίας της
Σερβίας 7/11 στο STUDIO
-
Γράφει ο Βελισσάριος Κοσσυβάκης Ημέρας Εκεχειρίας του A’ Παγκόσμιου
Πολέμου 7/11 στο STUDIO – Εκδήλωση/Προβολή Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας
Πριν από 2 ώρες
Δημοσίευση σχολίου