Home » » Μας δουλεύει ο μπούλης

Μας δουλεύει ο μπούλης

Από giorgis , Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 | 6:41 μ.μ.

«Η ψήφος της Κυριακής εξασφαλίζει ότι οι θυσίες των πολιτών δεν πάνε χαμένες. Αντίθετα, αξιοποιούνται υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Οι πολίτες έδειξαν τη βούλησή τους για τη συνέχιση των μεγάλων αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση σε όλους τους τομείς και είναι απολύτως αναγκαίες. … Είναι ώρα ευθύνης, είναι ώρα δουλειάς για όλους μας. Δεν είναι ώρα ούτε για πανηγυρισμούς, ούτε για περίσσιες χαρές».

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας, Γ. Πεταλωτής στην σημερινή συνάντηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες. Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς: Εχει επαφή ο άνθρωπος με το περιβάλλον ή πρέπει να καταλήξουμε ότι είναι ένας τύπος ελλειμματικής νοημοσύνης και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα λεγόμενα του;

Εκτός πια αν μας θεωρεί όλους μαλάκες. Και τον τεράστιο αριθμό ψηφοφόρων που έφτυσε με την αποχή του όλο το πολιτικό σκηνικό και το 1.100.000 ψηφοφόρους που στις περασμένες εκλογές στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και τώρα απέσυραν την εμπιστοσύνη τους.

Ακου τι είπε ο παμμέγιστος σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα: «Δεν είναι ώρα ούτε για πανηγυρισμούς, ούτε για περίσσιες χαρές»!!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger