Home » , » Τους «κάρφωσε» κανονικά ο αρχιρασοφόρος

Τους «κάρφωσε» κανονικά ο αρχιρασοφόρος

Από giorgis , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011 | 6:34 μ.μ.

Κοίτα που μας προέκυψαν και «καλοί χριστιανοί» που εκτελούν με ευλαβική ευσέβεια τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κάποιοι υπάνθρωποι συνοριοφύλακες!!!
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο δεσπότης Αδριανούπολης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αρχιρασοφόρο αφού τα ένστολα αυτά καθάρματα εξασκούνται στην σκοποβολή σε κινούμενους στόχους, μετανάστες, μετά νιώθουν τύψεις. Οπότε πάνε και εξομολογούνται στον «πνευματικό τους», και καθάρισαν, όπως κάνει ένας «καλός πιστός».

Ποιο κομψά το λέει αυτό ο δεσπότης αλλά αυτή είναι η ουσία: «Μου εξομολογήθηκαν παλιότερα αστυνομικοί, τις ενοχές που ένιωθαν όταν επαναπροωθούσαν πυροβολώντας τους λαθρομετανάστες, καθώς βρίσκονταν στη μέση του ποταμού. Φοβάμαι ότι και τώρα θα ζήσουμε τραγωδίες και διόλου δεν θα μειώνει την σκληρότητά τους το γεγονός ότι θα τελούν υπό τις «ευλογίες» της ΕΕ», γράφει στο μπλογκ της μητρόπολης του.

Τους «κάρφωσε» κανονικά ο αρχιρασοφόρος, αλλά σιγά μην προβληματίσει αυτό τον υπουργό Μπάτσων και Καταστολής.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιανουαρίου 2011 στις 8:06 μ.μ.

Και ο παπα-Τσάκαλος σε χθεσινή συζήτηση στο ALTER γύρω στις 5μμ με τον εκπρόσωπο των μουσουλμάνων, σχετικά με το να γίνει ή όχι τζαμί στην Ελλάδα.

Πέταξε "καρφιά" για "καλούς χριστιανούς", για τον Μπους και χαρακτήρισε τους μετανάστες απελπισμένους ανθρώπους. Και περίπου είπε ότι δεν τον ενοχλεί να γίνουν τζαμιά.

Μετά από λίγο παρενέβηκε ο υιός Πλέυρης με την μπούρδα ότι θρησκευτικά δικαιώματα έχουν οι νόμιμοι μετανάστες(!).

Σύντροφοι βρείτε το χθεσινό video από το ALTER. Είναι ενδεικτικό πως η ρητορεία ΠΑΣΟΚ-Λάος δεν έχει και τόσο απείχηση όσο κάποιοι θέλουν νομίζουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger