Home » , » Η μαφία των μπάτσων

Η μαφία των μπάτσων

Από giorgis , Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 | 12:35 μ.μ.

Διαβάζοντας ένα ρεπορτάζ απ’ το περιοδικό «Επίκαιρα» θυμηθήκαμε ένα χρονογράφημα συντρόφου που υπάρχει στο μπλογκ μας. (Διαβάστε το για να σας ρθει στο μυαλό, εκτός των άλλων ... λεξιλόγιο Τσιφόρου).

Στο κείμενο του περιοδικού που επικαλεστήκαμε βλέπουμε να ξεδιπλώνεται μπροστά μας το «θαυμαστό έργο» της μπασκηναρίας.  Δεν μας κάνει κάποια αποκάλυψη αφού «το σίγουρο είναι ότι όλοι γνωρίζουν τα πάντα, αλλά κανείς δεν μιλά» όπως γράφει το περιοδικό. Και αναφέρετε στις δραστηριότητες των μπάτσων που έχουν σαν αντικείμενο «καφετέριες ή καφενεία, οίκοι ανοχής, μασατσίδικα και studios, όπως είναι η νέα ονομασία των ακριβότερων πορνείων στην Αθήνα, μπαρμπουτιέρες, στριπτιτζάδικα, νυχτερινά κέντρα αλλά και μπαρ πλήρωναν και πληρώνουν κανονική προστασία σε μεικτή ομάδα μπράβων, πρωην και νυν αστυνομικών»…. «Η παροιμία βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, αφού ιθύνοντες νόες του κυκλώματος είναι άνθρωποι που κινούν τα νήματα, δηλαδή ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας».

Και ολοκληρώνουμε την ανάρτησή μας όπως αρχίσαμε. Παραθέτωντας προηγούμενο δημοσίευμα μας:

«Κατά την άποψη μου, στις φυλακές είναι το διευθυντήριο του ανοργάνωτου εγκλήματος. Γιατί του οργανωμένου βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173».

Βασίλης Στεφανάκος.

Ο Β. Σ. κατηγορήθηκε και δικάστηκε με τον μισό ποινικό κώδικα.
Η παραπάνω εκτίμηση του περιλαμβάνεται σε συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα ενώ παραμένει κρατούμενος στις φυλακές της Λάρισας.

Για όσους δεν γνωρίζουν να γράψουμε ότι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173 στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger