Home » , » Τα αλληλοκουκούλωσαν ... ως συνήθως

Τα αλληλοκουκούλωσαν ... ως συνήθως

Από giorgis , Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 | 2:01 π.μ.

 
 Εγινε το … αναμενόμενο. Πιθανόν να θυμάστε περασμένη ανάρτησή μας που αναφερόμαστε στην αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ δυο εκδοτών. Αρχισε ο ένας να βγάζει τα άπλυτα του άλλου στην φόρα . 
Ο Θέμος μιλούσε εκτός των άλλων για την offshore πίσω οποία κρύβεται ο Ψυχάρης, ο εκδότης του «Βήματος» και των «Νέων» για τα «μαύρα εκατομμύρια» του Αναστασιάδη, και πάει λέγοντας…

Στην ανάρτηση που τα σχολιάζαμε όλα αυτά καταλήγαμε: «Θα έχει ενδιαφέρον να μην τα βρουν παρασκηνιακά οι μεγαλοεκδότες και η αντιπαράθεση αυτή να πάρει διαστάσεις. (Αν κρίνουμε από το παρελθόν αυτή η εκδοχή δεν είναι πολύ πιθανή γιατί συνήθως αλληλοκουκουλώνουν τις λαμογιές τους)».
Εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι έγινε αυτό που υποθέταμε. Η συνήθως καλά πληροφορημένη φυλλάδα, για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΕ, «Το Παρόν», κυκλοφορεί σήμερα με «καρεδάκι» την φωτογραφία που παραθέτουμε.

Οι εκδότες δηλαδή, εκεί που νόμιζε κανείς ότι θα βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους, τα βρήκαν παρασκηνιακά, τα αλληλοκουκούλωσαν και ..πάμε για φρέσκα … (Το ίδιο έργο το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν).

Κατά τα’ άλλα είναι τα ίδια πρόσωπα που παρουσιάζονται απ’ τις φυλλάδες τους ότι προσπαθούν να …εξυγιάνουν … τον δημόσιο βίο. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger