Home » , » Μετανάστης απεργός πείνας κάνει ρόμπα τα "ΝΕΑ" (Βίντεο)

Μετανάστης απεργός πείνας κάνει ρόμπα τα "ΝΕΑ" (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 5 Μαρτίου 2011 | 2:38 μ.μ.

Στην ενορχητρομένη προβοκάτσια που έχουν εξαπολύσει τα ΜΜΕ και πολιτικάντηδες με συντονιστή τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης του εφοπλιστή Αλαφούζου ενάντια στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας μετανάστες, δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν και οι φυλλάδες του ΔΟΛ. Στο βίντεο που παραθέτουμε ο απεργός πείνας Χασάν Καμπζουά κάνει ρόμπα τα «ΝΕΑ».

Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο να σχολιάσουμε. Το έχουμε ξαναγράψει:
Είναι κατάπτυστοι, αισχροί, αργυρώνητοι, ξεπουλημένα τομάρια που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα οι δημοσιοκάφροι οι οποίοι, για να υλοποιήσουν τις εντολές των εργοδοτών τους που έχουν ταχθεί (όχι με το αζημίωτο φυσικά) να υπηρετήσουν τις εντολές κυβέρνησης-τρόικας,


Με τη μαζική υστερία, με άναρθρες ρατσιστικές κραυγές θέλουν -πάλι- να συσκοτίσουν, να αποκρύψουν, να αλλάξουν την πραγματικότητα.






Και η δήλωση του απεργού από το μπλοκ της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης:

Στο σημερινό φύλλο των Νέων εμφανίζεται η φωτογραφία μου σε δημοσίευμα που φέρει τίτλο «Το θρίλερ ‘υπατία’ – ‘Θέλω να κάνω µια βόλτα, αλλά µας έχουν πει να µη βγαίνουµε’».
Ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδόπουλος, συντάκτης του άρθρου, είναι ένα ψέμα και κάτι απαράδεκτο για έναν απεργό πείνας. Για ποιό λόγο ένας απεργός πείνας να βγει έξω και να κάνει βόλτα, αν δεν είναι να πάει στο νοσοκομείο;
Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης δεν μας κάνει κουμάντο σε τίποτα. Δεν έχει το δικαίωμα να μας πει ούτε τι, ούτε πώς θα το κάνουμε. Εμείς οι ίδιοι οι απεργοί πείνας παίρνουμε αποφάσεις μέσα από τις συνελεύσεις μας.
Θέλω να πω ότι, οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε και να γράφουν την αλήθεια, εκείνα που λένε οι απεργοί πείνας και βεβαίως εφόσον έχουν μιλήσει μαζί τους.
Η εφημερίδα πρέπει να ζητήσει συγνώμη απ’ όλους τους απεργούς πείνας.

Χασάν Καμπζουά
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger