Home » , » Δελτίο .. γιουχαρίσματος

Δελτίο .. γιουχαρίσματος

Από giorgis , Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 | 4:34 μ.μ.

Τελικά όπως εκδίδετε καθημερινά Δελτίο καιρού, έτσι πρέπει να κυκλοφορεί και δελτίο γιουχαρίσματος των πολιτικάντηδων.
Με τον ρυθμό που διαφαίνεται θα σταματήσει πια να θεωρείται είδηση όταν κάποιος πολιτικός αποδοκιμαστεί από πολίτες, ακόμα και αν λουστεί … γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τα σημερινά δρώμενα που πληροφορούμαστε σ’ αυτή την κατεύθυνση έχουν πρωταγωνιστές τον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Νίκο Σηφουνάκη.

Ο πρώτος θέλησε να παρευρεθεί  για να παρακολουθήσει την παράσταση "Σλουθ", στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του ο κόσμος επιδόθηκε σε άγρια γιουχαρίσματα  και με φωνές όπως  "έξω", "ντροπή", "φύγε", έκαναν τον πρώην υπουργό να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Στην ίδια δεινή θέση βρέθηκε και ένα άλλο ΠΑΣΟΚικό στέλεχος. Ο Νίκος Σηφουνάκης. Όπως γράφει η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος»:

Σήμερα το πρωί σειρά είχε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος είχε την …φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε. Η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά. «Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην αφήνοντας τον κ. Σηφουνάκη να αρθρώσει έστω μια λέξη και αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει κακήν κακώς από το χώρο. Ορισμένοι μάλιστα εκ των παρευρισκόμενων ανέβηκαν στο βήμα και σήκωσαν πανό εναντίον του κ. Σηφουνάκη διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τα έντονα προβλήματα στο κλάδο τους.

Φαίνεται πως το σχόλιο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, "θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες" ήταν προφητικό εάν συνυπολογίσουμε τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

19 Μαρτίου 2011 στις 3:00 μ.μ.

πολύ καλή ιδέα. Ίσως αξίζει μια ξεχωριστή ετικέτα στο ιστολόγιό σου φίλε γιώργη, και για αρχειακούς λόγους αλλά και για παραπέρα έμπνευση ή διασκέδαση.
Ίσως ακόμα και ένα ωραίο ξεχωριστό μπλογκ
πολλοί χαιρετισμοί!

20 Μαρτίου 2011 στις 1:53 π.μ.

Φωτογραφίες, Video και κείμενα από την παρέμβαση αρχιτεκτόνων στην ομιλία του Σηφουνάκη στο http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com

21 Μαρτίου 2011 στις 7:29 μ.μ.

Ελπίζω να πάρουν το μήνυμα ότι τους φτύνουμε και να μην προσποιηθούν οτι "βρεχει"...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger