Home » , » Η "Ελληνοφρένεια" για το κλείσιμο νοσοκομείων

Η "Ελληνοφρένεια" για το κλείσιμο νοσοκομείων

Από giorgis , Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 | 7:04 μ.μ.

Το λουκέτο που έριξαν δυο κεντρικά νοσοκομεία της Αθήνας, –το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο- λόγω έλλειψης κρατικής χρηματοδότησης, το είχαμε σχολιάσει σε περασμένη ανάρτησή μας.

Το βιντεάκι που παραθέτουμε μας δείχνει με πιο σαρκαστικό τρόπο σχολίασε το γεγονός η σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» στο ραδιόρωνο του Σκάι.
Παράλληλα, η εκπομπή μας θυμίζει τις δεσμεύσεις για τον χώρο της υγείας που είχε αναλάβει προεκλογικά ο Γ. Παπανδρέου.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2011 στις 9:45 π.μ.

Οταν χαρισανε (κλείσανε) την Ολυμπιακή, λέγανε ότι με τα λεφτά που δίνει ο 'φορολογούμενος' για την εταιρεία, θα φτιάχνανε σχολεία και νοσοκομεία...

14 Απριλίου 2011 στις 1:41 π.μ.

Ξέρω όμως ότι το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, έχει κατέβει τώρα δύο φορές στην Ελλάδα να συζητήσει ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της υγείας. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για την Ελλάδα στον τουρισμό Υγείας, για να γίνει πολύ ελκυστική η Ελλάδα για Άραβες, για Ρώσους αλλά και για Ευρωπαίους να κάνουν τις εγχειρήσεις τους στην Ελλάδα και να μείνουν για 2- 3 εβδομάδες στα νοσοκομεία και στα ξενοδοχεία, δηλ. τουρισμός υγείας.” (σ.σ. το απόσπασμα ακούγεται μετά από το 2:50)

http://www.youtube.com/watch?v=sGbwM3kHy8s&feature=player_embedded

υγ. Για τον "πατριώτη" Χατζημαρκάκη, μία λεπτομέρεια που δεν την ξέρουν πολλοί, στην κριτική που γινόταν στη Siemens για τις αθέμιτες πρακτικές της το 2006, δήλωσε:
“Αυτό ήταν ρεαλιστική επιχειρηματική πολιτική! Αν η Γερμανία θέλει να παραμείνει ηγέτιδα εξαγωγική χώρα, πρέπει να βγάλει τα ρόζ γυαλιά της. Η δωροδοκία έπρεπε να επιτραπεί και να ενισχυθεί φορολογικά” (Süddeutsche Zeitung, 15.12.2006)

Πηγή: http://translate.google.gr/translate?js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.ag-friedensforschung.de%2Fregionen%2FGriechenland%2Feu7.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger