Home » , » Υποπτη καθυστέρηση (Βίντεο)

Υποπτη καθυστέρηση (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 | 8:53 μ.μ.

Τι παιχνίδια παίζονται από τους διεθνείς κερδοσκόπους και που αποσκοπούσε το δημοσίευμα του γερμανικού Spiegel που υποστήριζε πως η Ελλάδα «εξετάζει έξοδο από την Ευρωζώνη» και επιστροφή σε δικό της νόμισμα», είναι δύσκολο να το εκτιμήσει κατηγορηματικά κάποιος αυτή την ώρα.
Αυτό όμως που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η τόσο μεγάλη καθυστέρηση με την οποία η ελληνική κυβέρνηση το διέψευσε και έκανε λόγο ότι πρόκειται για προβοκάτσια «που υπονομεύει την προσπάθεια της Ελλάδας και της Ευρωζώνης και υπηρετεί κερδοσκοπικά παιχνίδια».

Αυτή η καθυστέρηση της μιας ώρας και δέκα λεπτών είναι τουλάχιστον πολύ περίεργη αφού τις συνέπειες της, μας τις λέει το βίντεο που παραθέτουμε από τις ειδήσεις του Αντένα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Μαΐου 2011 στις 10:37 π.μ.

Σχόλιο Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Το μήνυμα του Der Spiegel είχε δύο ομάδες αποδεκτών. Αφ' ενός τους ευρωπαίους - Γερμανούς - πολίτες και αφ' ετέρου τους Έλληνες πολίτες!

Στους πρώτους το μήνυμα είναι να μην αντιδρούν εναντίον των μέτρων της ΕΕ, που λαμβάνει για την Ελλάδα, αλλιώς θα φύγει από το ευρώ και θα διαλυθεί το ευρωπαϊκό νομισματικό οικοδόμημα.

Στους δε'υτερους, τους Έλληνες, ότι θα γυρίσετε στη Δραχμή και αλλοίμονο σας!

Να μην αντιδράσετε λοιπόν στα νέα πιο σκληρά μέτρα που θ' ακολουθήσουν, άμεσα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger