Home » , » Η κυβερνητική συμμορία του ΓΑΠ κατάντησε την Ελλάδα χώρα-μπανανία (Βίντεο)

Η κυβερνητική συμμορία του ΓΑΠ κατάντησε την Ελλάδα χώρα-μπανανία (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 | 2:01 μ.μ.

Απ’ τις 10 το πρωί οι επικεφαλείς της τρόικας βρίσκονται στο Γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου συζητώντας με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, πώς θα οδηγηθεί ο εργαζόμενος ελληνικός λαός στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, πώς θα ξεπουληθεί η όποια δημόσια περιουσία έχει απομείνει, πώς θα μπορέσει το πολιτικό σύστημα να προχωρήσει στην κατεδάφιση κάθε εργασιακού δικαιώματος, πώς θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών του ελληνικού κράτους χωρίς, όμως το αστικό σύστημα να κινδυνεύσει την επιβίωση του.

Το «κουστούμι» έχει κοπεί. Για φέτος προγραμματίζουν να ξεπουλήσουν 8-11δημόσιες επιχειρήσεις για να συγκεντρώσουν 1,6 δισ. ευρώ ενώ οι ίδιοι σχεδιασμοί τους προβλέπουν να ξεζουμίσουν περισσότερο και με την φορολογία της εργατικές και λαϊκές μάζες για να συγκεντρώσουν μέχρι το 2015 10,9 δισ. ευρώ.

Αν διαβάσεις το σημερινό δημοσίευμα της Financial Times –άνευ σημασίας το γεγονός ότι το διέψευσε η κυβέρνηση- έχεις την αίσθηση ότι αφορά μια χώρα-μπανανία, ένα κράτος που βρίσκεται σε ξένη κατοχή και είναι οι κατακτητές με τους ντόπιους συνεργάτες τους που καθορίζουν τις τύχες ερήμην του ντόπιου λαού.
«Η Ελλάδα έτοιμη για αυστηρούς όρους διάσωσης… Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου ξένη παρέμβαση στην Ελληνική οικονομία συμπεριλαμβανομένης διεθνούς ανάμιξης στην είσπραξη φόρων και στις ιδιωτικοποιήσεις κρατικής περιουσίας», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Φυσικά δεν είναι «η Ελλάδα έτοιμη για αυστηρούς όρους διάσωσης», όπως ονομάζει την πλήρη χρεοκοπία του εργαζόμενου λαού, των λαϊκών νοικοκυριών η φυλλάδα. Η κυβερνητική συμμορία του ΓΑΠ είναι που μαζί με τους ξένους συνεταίρους της ετοιμάζεται να ισοπεδώσει εντελώς τις λαϊκές μάζες για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ξένων και ντόπιων πλουτοκρατών.

Θα τους αφήσουμε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger