Home » , » ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΜΠΑΤΣΟΙ: Η νέα cult υπερπαραγωγή του Χ. Παπουτσή!

ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΜΠΑΤΣΟΙ: Η νέα cult υπερπαραγωγή του Χ. Παπουτσή!

Από giorgis , Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 | 12:49 π.μ.

Είναι γνωστή η έντονη διαμάχη ανάμεσα στους μπάτσους της ομάδας Δέλτα και σ'αυτούς της ομάδας Ζήτα. Γνωστή και ΆΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ σχετικά με το ποιόν των θρασύδειλων καθαρμάτων, που -κατά συντριπτική πλειοψηφία- πλαισιώνουν τις ομάδες αυτές.

Αφορμή, το γεγονός, που εκτυλίχθηκε την ημέρα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ατρόμητος, Σαββάτο 30 Απρίλη, όταν ένας οδηγός λεωφορείου που μετέφερε φιλάθλους της ΑΕΚ, κατήγγειλε ότι 8 αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, ενώ μπροστά από το λεωφορείο υπήρχαν 2 αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα που το συνόδευαν.  Οι μεν (μπάτσοι  Δέλτα) αρνούνταν κατηγορηματικά ότι επιτέθηκαν στο λεωφορείο, οι δε ( μπάτσοι Ζήτα) επέμεναν ότι το έκαναν.

Το ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΌ της υπόθεσης, είναι οι πλήρως αντικρουόμενες καταθέσεις μεταξύ των δυο ομάδων κατά την διαταχθείσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση! Φαίνεται μάλιστα, ότι η υπόθεση έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, γι΄αυτό και επιλαμβάνεται πλέον ο Εισαγγελέας, που θα κληθεί να ξεκαθαρίσει (:) τι ακριβώς συνέβη.




askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger