Home » , » Κατορθώματα από τους πραίτορες του Παπουτσή

Κατορθώματα από τους πραίτορες του Παπουτσή

Από giorgis , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 | 7:11 μ.μ.

 Καλά που αρκετές φορές τα χαλάνε στην μοιρασιά -όπως συμβαίνει, αρκετές φορές μεταξύ συμμετασχόντων σε συμμορίες- και το ουσιαστικό «θεάρεστο έργο» των πραιτόρων του υπουργού προστασίας του συστήματος, Χ. Παπουτσή, έρχεται περιστασιακά στην επιφάνεια. Χτες μπουζούριασαν ένα μπάτσο που πουλούσε ηρωϊνη. Σήμερα πάλι σε ενημερωτική ιστοσελίδα διαβάζουμε ότι:

«Για εκβίαση και δωροληψία κατηγορούνται δύο ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας που υπηρετούν στην Αττική καθώς και η σύζυγος του ενός.

Μαζί τους κατηγορούνται για δωροδοκία και 12 ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι εστιατορίων, καφέ-μπαρ και κέντρων διασκέδασης.

Η αστυνομική έρευνα της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων διεξάγεται από το Μάιο του 2010 καθώς μετά από καταγγελία διαπιστώθηκε ότι οι δύο αξιωματικοί ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα από καταστηματάρχες.

Τα χρηματικά ποσά κυμαίνονταν από 1.000 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Ένας εξ αυτών μεσολαβούσε για ενοικίαση χώρων έξω από καταστήματα για καντίνες ή σε συναυλίες ενώ ο άλλος παρείχε προστασία καθώς είχε φτιάξει εταιρεία φύλαξης. Προσημειώθηκαν χρήματα μετά από καταγγελία σε καταστηματάρχη και συνελήφθησαν έπ’ αυτοφώρω».

Υ.Γ 1 Καλά οι μπάτσοι αυτοί δεν έχουν όνομα; Όταν εκθέτουν κάθε ταλαίπωρο πρεζόνι η φτωχοδιάολο που έκανε μια «βούτα» με ονόματα και φωτογραφίες δεν είναι προκλητικό οι εκβιαστές μπάτσοι να ονομάζονται απλώς «δυο ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας»;

Υ.Γ 2 «Κατά την άποψη μου, στις φυλακές είναι το διευθυντήριο του ανοργάνωτου εγκλήματος. Γιατί του οργανωμένου βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173».

Βασίλης Στεφανάκος.

Ο Β. Σ. κατηγορήθηκε και δικάστηκε με τον μισό ποινικό κώδικα.
Η παραπάνω εκτίμηση του περιλαμβάνεται σε συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα ενώ παραμένει κρατούμενος στις φυλακές της Λάρισας.

Για όσους δεν γνωρίζουν να γράψουμε ότι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173 στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Κάτι παραπάνω από μας θα ξέρει αυτό το «μπουμπούκι» για να προβαίνει σ’ αυτό τον ισχυρισμό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger