Home » , » Στον γνωστό που ρόλο ο Πάγκαλος

Στον γνωστό που ρόλο ο Πάγκαλος

Από giorgis , Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 | 3:52 π.μ.

Ο γνωστός ανεκδιήγητος τραμπούκος, αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστική» κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ξαναχτύπησε. Με σαφή διάθεση να τρομοκρατήσει όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τους βουλευτές του κυβερνητικού λόχου  να μην τολμήσουν να αντιδράσουν στο ξεπούλημα λαού και τόπου σε μια χούφτα πλουτοκράτες και να ψηφίσουν τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν τα λαϊκά στρώματα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, άφησε να εκδηλωθούν τα γονίδια που κουβαλάει απ τον παππού τον δικτάτορα.
Μιλώντας, λοιπόν σε Ισπανική εφημερίδα μας είπε ότι αν δεν περάσουν οι επιλογές του μαύρου μετώπου κυβέρνησης-τρόικας: «Οι τράπεζες θα περιστοιχίζονται από ανθρώπους που θα ήθελαν να πάρουν τα λεφτά τους. Ο στρατός θα έπρεπε να προστατεύσει με άρματα μάχης της τράπεζες, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν θα επαρκούσαν. Σε όλη την χώρα θα σημειώνονταν εξεγέρσεις».

Ας μην σχολιάσουμε καθόλου αυτόν τον ωμό εκβιασμό που επιχειρεί, σείοντας τον κίνδυνο (γ' αυτούς) εξεγέρσεων, στρατού και αρμάτων μάχης. Δεν περιμέναμε, άλλωστε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό το υποκείμενο.

 Με την ευκαιρία όμως ας θυμηθούμε την πολιτική του διαδρομή
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger