Home » , » Ο λαθρέμπορας Αλαφούζος και ο "πολιτικώς προδότης της Δημοκρατίας" Κουρής

Ο λαθρέμπορας Αλαφούζος και ο "πολιτικώς προδότης της Δημοκρατίας" Κουρής

Από giorgis , Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 | 7:14 μ.μ.

Παρακολουθούμε τόσες μέρες τον εκδοτικό-επιχειρηματικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κουρή και Αλαφούζου. Και αν χαραμίσαμε τόσες αναρτήσεις γ’ αυτόν είναι για να παρουσιάσουμε για ακόμα μια φορά τον «όμορφο, αγγελικό κόσμο» των διαμορφωτών της λεγόμενης κοινής γνώμης.

Πριν προχωρήσουμε στο καινούργιο επεισόδιο αυτής της αντιπαράθεσης καλό είναι να κάνουμε μια εισαγωγή πώς ξεκίνησε για τους τυχόν ανημέρωτους αναγνώστες μας.
Η διαφημιστική πίτα στην οποία απευθύνονται τα τηλεοπτικά κανάλια είναι συγκεκριμένη. Όταν κάποια στιγμή το Αλτερ φαινόταν ότι πνέει τα λοίσθια και μετέδιδε μόνο πρόγραμμα «κονσέρβα», η πλευρά Αλαφούζου έκανε ότι μπορούσε –με δημοσιεύματα στην «Καθημερινή» και με αναφορές σε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό Σκάι- να βάλει ταφόπλακα σ’ αυτό το κανάλι.

Απ’ την πλευρά του ο Ν. Χατζηνικολάου σαν συνεταίρος του Κουρή από την εφημερίδα και τον ρ/σ προσπαθούσε να βρει λύση στο αδιέξοδο που βρισκόταν το Αλτερ κάτι που θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Αλαφούζος «πίεση» προς τις τράπεζες και την δικαιοσύνη. Εφτασε μάλιστα ο καλαμαράς του Αλαφούζου, Μπάμπης Παπαδημητρίου να κάνει λόγο ότι επιδίωξη του Κουρή είναι να διαγραφούν τα 500 εκατ ευρώ που χρωστάει και αυτό τον ρόλο «έχουν αναλάβει το συμπαθές στους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς και των μεγάλων σαλονιών πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, συνεπικουρούμενος από το διαταραγμένο φιλοχουντικό παραλήρημα του κ. Τράγκα».

Εδώ να κάνουμε μια υποσημείωση. Ο Ν. Χατζηνικολάου που θεωρούσαν «τελειωμένο» από τον συγκρότημα του Φαλήρου όχι μόνο επέστρεψε στις οθόνες αλλά κάποιες μέρες χτύπησε και πρωτιά σε ακροαματικότητα στο δελτίο ειδήσεων. Ενώ πλήγμα και για το Αλαφουζέικο ήταν ότι ο Θύμιος Καλαμούκης και η ομάδα του που εγκατέλειψαν τον Σκάι βρήκαν στέγη στον ρ/σ «RealFM» του Χατζηνικολάου.  Οσο για τον Γ. Τράγκα που σήμερα θεωρούν «διαταραγμένο φιλοχουντικό» ξεχνούν ότι ήταν αυτός που καθιέρωσε τον ραδιοφωνικό Σκάι αρχές δεκαετίας του ’90 όταν πέρασε από τα χέρια του Κοσκωτά στον Αλαφούζου. (Άλλη μια μεθόδευση κι αυτή με πολύ παρασκήνιο που θα γράψουμε κάποια άλλη φορά).

Μετά το δημοσίευμα Παπαδημητρίου, Χατζηνικολάου και Τράγκας κατέθεσαν αγωγές σε βάρος του δημοσιογράφου της «Καθημερινής» και το θέμα αυτό σέρνετε στις δικαστικές καλένδες.

Αφού, λοιπόν, άνοιξε αυτή η αντιπαράθεση, τα πυρά εκατέρωθεν εντείνονται και καθημερινά παίρνουν καινούργιες διαστάσεις.
Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι απ’ το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυριανής», ενώ στο ρεπορτάζ της η φυλλάδα γράφει: « Μπαγάσα Αλαφούζο κάποιον Καλογερίδη τον ξέρεις; Μήπως θυμάσαι πόσα εικονικά τιμολόγια σου είχε κόψει τότε που είχε στήσει τη μεγάλη απάτη με το Ρουμάνικο εμπορικό στόλο; Αλήθεια πόσα καράβια έφαγες τότε από το Ρουμάνικο Δημόσιο; 12 ή 13; Θα μας πεις εσύ ή θα ρωτήσουμε το στρατηγό Γρυλάκη που σε πήγε στο Βουκουρέστι και δυο άνοιξε τον δρόμο για τη μεγάλη κομπίνα; Πώς μωρέ τα κατάπιες όλα αυτά τα βαπόρια χωρίς να καθίσει ούτε ένα από αυτά στο λαιμό σου και να … σε χάσουμε;».

Παράλληλα με όχημα τα τηλεοπτικά τους κανάλια εξαπολύουν συνεχείς βολές εναντίον του αντιπάλου στρατοπέδου όπως το βίντεο που παραθέτουμε και προβάλλεται σήμερα από το Αλτερ. Την απάντηση του Αλαφούζου θα την παρακολουθήσουμε το βράδυ από το δελτίο ειδήσεων του Σκάι. Δεν έχουμε απαιτήσεις φυσικά να ιδρώσει το αυτί κάποιου εισαγγελέα μετά αυτά τα πρωτοφανή που λέγονται και γράφονται. Εμείς απλώς παρακολουθούμε και διασκεδάζουμε με την αλληλοσφαγή αυτών των καπιταλιστών.



«Ο Γ. Κουρής, είναι ένας «πολιτικώς προδότης της Δημοκρατίας, προσκυνημένος της δικτατορίας, στην περίοδο της οποίας θησαύρισε και δημοσιογραφικώς ένας εκβιαστής και υβριστής και εμπορικώς ένας λωποδύτης της ελεεινής μορφής της εμπορικής πιάτσας με ακάλυπτες επιταγές, με εκβιασμούς και με λαθροχειρίες, οφειλέτης του δημοσίου χρήματος και εκμεταλλευτής του ιδρώτα των εργαζομένων στην επιχείρησή του», σύμφωνα με το «βιογραφικό» του, όπως το είχε παρουσιάσει ο Β. Γιαννόπουλος, (26 Αυγούστου 1980), όταν είχε ανοίξει αντιπαραθέσεις μαζί του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger