Home » , » Είναι προφανές ότι o Παπουτσής έχει παραισθήσεις και ζει ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ...ΤΑΓΜΑΤΩΝ!

Είναι προφανές ότι o Παπουτσής έχει παραισθήσεις και ζει ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ...ΤΑΓΜΑΤΩΝ!

Από giorgis , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 | 8:04 μ.μ.

Εχουμε αναρτήσει βίντεο με κάποιες απ’ τις συνειδητά διαστρεβλωμένες τοποθετήσεις του Παπουτσή, σήμερα στην βουλή. Αφού δεν είχε την παραμικρή ευθιξίας να ζητήσει, έστω για τα μάτια του κόσμου μια συγνώμη για το πρωτοφανές όργιο δολοφονικής καταστολής στο οποίο επιδόθηκαν οι υφιστάμενοι του, επιδόθηκε σε ανακρίβειες και ψέματα κάνοντας τον Α. Τσίπρα να σχολιάσει την ομιλία του με μια λαϊκή παροιμία: «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι».

(Δείτε ένα σχετικό βίντεο από το Αλτερ)

Ας μην γράψουμε τα όσα ακούγονται στο βίντεο και να σταθούμε σε ένα άλλο μέρος της ομιλίας του όπου μας «αποκαλύπτει» ότι κάποιοι διαδηλωτές χτες εκτελούσαν εντολές των διεθνών κερδοσκόπων που έχουν στοιχηματίσει στην χρεοκοπία της Ελλάδας και καλά που ήταν οι πραίτορες του να τους εμπόδισαν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους. Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Αυτό ακριβώς είπε. Ότι κάποιοι διαδηλωτές ενεργούσαν σαν μισθοφόροι του Σόρος και του Ρουμπινί: «Ο στόχος τους ήταν να μπουν στη Βουλή, να σταματήσει η ψηφοφορία, να μην ψηφιστεί ο νόμος, να χρεοκοπήσει η χώρα. Είναι πολλά τα λεφτά που έχουν επενδυθεί στην χρεοκοπία της χώρας. Πάντως αυτοί χθες τα έχασαν», ήταν το ανέκδοτο που μας είπε ο Παπουτσής.

Αντί για οποιονδήποτε σχολιασμό θα επαναλάβουμε αυτά που είχαμε γράψει για τον υπουργό προστασίας του Συστήματος:

Ο Παπουτσής έχει ΣΑΦΗ ΓΝΩΣΗ και απόλυτη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της πολιτικής που υπαγορεύει τη βάρβαρη κι άνευ ορίων ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ εκ μέρους των υφισταμένων του.
Ο Παπουτσής δεν είναι Μαρκογιαννάκης. Δεν είναι δηλαδή ΄ένας αστοιχείωτος επαρχιώτης φασίστας με μηδαμινή πολιτική συγκρότηση κι ελλιπέστατη γνώση της πολιτικής ιστορίας.

Ο Παπουτσής ήταν γραμματέας της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ, ξέρει από πολιτική και σίγουρα κατέχει τις στοιχειώδεις μαρξιστικές αρχές, άρα έχει ΣΑΦΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ του ρόλου του, ως υπουργού της Αστυνομίας μιας -κατ' ουσίαν- ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Όπως λοιπόν το 1943 επιλέχθηκε από τους κατακτητές κάποιος Ι. Ράλλης με τη λογική ότι για τη θέση του πρωθυπουργού έπρεπε να επιλεγεί κάποιος προερχόμενος από τον αστικό-κοινοβουλευτικό πολιτικό κόσμο, έτσι και το 2010 επιλέχθηκε ως υπουργός των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣΑΣ, ένας ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΦΕΕ! Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι η διεύρυνση των συμμαχιών και της κοινωνικής βάσης των κυβερνήσεων!

Κι αυτά ο Παπουτσής τα γνωρίζει! Απλά είναι φανερό, ότι ο υπουργός Προ Πο (όπως κι οι υπόλοιποι δωσίλογοι υπουργοί της κυβέρνησης) έχει "μεθύσει" απ' το "κρασί" που κερνάει ο εκάστοτε κατακτητής τους- όπου γης- τοποτηρητές του κι ως εκ τούτου ξευτυλίζεται χωρίς καν να λαμβάνει ούτε τα στοιχειώδη μέτρα για την πολιτική του αυτοπροστασία.

Είναι προφανές ότι έχει παραισθήσεις και ζει ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ...ΤΑΓΜΑΤΩΝ!



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 9:07 μ.μ.

"Απαγορεύω στο σημερινό ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες"!!! PDF Print E-mail
Thursday, 30 June 2011 19:20


Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.

Ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον...
δήμιο ή τον προδότη. Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς , στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων. ΄Εχοντας υπ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» , στίχοι Μ.Ελευθερίου, , που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του ’21, τον Μακρυγιάννη.
Ηλίας Ανδριόπουλος



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FIMOTRO

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=32978:q-q&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1QmajaxBk
Seleo.gr News

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2011 στις 12:05 π.μ.

Ο Παπουτσής πρώην γραμματέας της ΕΦΕΕ, ο Πρωτόπαππας πρώην γραμματέας της ΓΣΕΕ, ο Κουτσούκος πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο Κουτρουμάνης πρώην εργατοπατέρας ΑΔΕΔΥ, ο....(ουκ έστιν αριθμός). Το θέμα σύντροφοι είναι τι θα κάνουμε με τους εκκολαπτόμενους κωλοτούμπες, αυτούς που είναι ήδη στα κάγκελα του αντι-μνημονιακού μπλοκ και κραυγάζουν δήθεν αντιπολιτευτικές κωρόνες! Πάλι θα εκπλησσόμαστε στο μέλλον;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger