Home » » Τους επαίνους πολλοί αγάπησαν, τους Πόντιους Πιλάτους ουδείς.

Τους επαίνους πολλοί αγάπησαν, τους Πόντιους Πιλάτους ουδείς.

Από giorgis , Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 | 2:24 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σητεία, 13/7/2011

H Ελληνική Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της, εισπράττουν τις μέρες αυτές, επαίνους για την προσπάθεια που κατέβαλαν να σταματήσουν τον «Στολίσκο της Ελευθερίας ΙΙ» στον πλου του προς την Παλαιστινιακή Λωρίδα  της Γάζας.

Παράλληλα όμως και μέσα από τους επαίνους εξωθούνται, εκόντες άκοντες, σε ρόλο ηθικού αυτουργού σε ένα προσχεδιασμένο έγκλημα. Ευχαριστημένοι μάλλον και απόλυτα απαθείς, εμφανίζονται μέσω των επαινετικών προς αυτούς ισραηλινών επίσημων κειμένων, να αποδέχονται ότι τα μέλη του Στολίσκου της Ελευθερίας ΙΙ  δρουν ενάντια στο διεθνές (κατοχικό ίσως…) δίκαιο και προπαντός προς όφελος «τρομοκρατών».                      

Οι διατυπώσεις στα ισραηλινά ανακοινωθέντα, με πιο πρόσφατο αυτό του συναδέλφου τους κ. Σιμόν Πέρες, είναι σαφείς και αποτελούν το πολιτικό υπόβαθρο ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος.

Η επίσημη Ελληνική πολιτική διακυβέρνηση οφείλει στον Ελληνικό λαό και στις κοινωνίες των πολιτών όπου γης, έστω και τούτη τη στιγμή, την σαφή διαφοροποίησή της από τους δόλιους και επιμελώς στοχευμένους αυτούς χαρακτηρισμούς, τοποθετώντας τον εαυτό της σε όρθια θέση απέναντι στα μελλούμενα να συμβούν.

Τους επαίνους πολλοί αγάπησαν, τους Πόντιους Πιλάτους ουδείς.

Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2011 στις 8:12 μ.μ.

http://news247.gr/kosmos/news/oi_palaistinioi_apodokimasan_ton_karolo_papoulia.1185510.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger