Home » » Για τον διαδικτυακό μας ρ/σ

Για τον διαδικτυακό μας ρ/σ

Από giorgis , Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 | 3:31 π.μ.

 Παίρνουμε –και ευχαριστούμε- αρκετά θετικά μηνύματα για την λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφωνικού μας σταθμού, όσον αφορά την πιστότητα απόδοσης του και την ποιότητα των μουσικών επιλογών (που είναι υπεύθυνος ο σύντροφος Χρήστος απ’ την Θεσσαλονίκη).

Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που λάβαμε –η μόνη υλοποιήσιμη προς το παρόν είναι να προσπαθούμε ίσως και καθημερινά να ανανεώνουμε το μουσικό ρεπερτόριο-  και πιστεύουμε απ’ τον Σεπτέμβρη να μπορούμε να έχουμε για αρκετές ώρες «ζωντανό» πρόγραμμα.

Δεν επιδιώκουμε να φτιάξουμε ένα μουσικό διαδικτυακό σταθμό αλλά ένα σταθμό λόγου και  δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν, το να στελεχωθεί από άτομα που έχουν τα περιθώρια χρόνου και την δυνατότητα να κάνουν εκπομπές που δεν θα έχουν καμιά σχέση μ’ αυτές που ακούμε στα καθεστωτικά ραδιόφωνα, δεν είναι ότι και το πιο εύκολο.

Πιστεύουμε όμως ότι με την συμπαράσταση συντρόφων και φίλων του μπλογκ μας (ήδη έχουμε συζητήσει για πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες) θα τα καταφέρουμε να «στήσουμε» έναν διαδικτυακό ραδιοσταθμό που θα έχει άμεση παρέμβαση στα κινηματικά δρώμενα, και θα προσφέρει ενός άλλου είδους ψυχαγωγία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger