Home » , » Εξέγερση κι ανατροπή, για να ξεχειλίσει η οργή!

Εξέγερση κι ανατροπή, για να ξεχειλίσει η οργή!

Από giorgis , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011 | 1:29 μ.μ.

Ανυπακοή,  η αρχέγονη αρετή!
Εξέγερση κι ανατροπή, για να ξεχειλίσει η οργή!
Απεργία Διαρκείας- για να διώξουμε τους ληστές και τους εμπόρους!- Tώρα!


Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ !
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ...

Η ΟΡΓΗ που συνεχώς φουσκώνει στο στήθος όλου του λαού, όλων των εργαζόμενων μισθωτών, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, των εργατών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των καταστηματαρχών, των ημιαπασχολούμενων, των ανθρώπων της μαύρης εργασίας Ελλήνων και μεταναστών, των ανέργων, των νέων, φοιτητών και σπουδαστών, Η ΟΡΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ήρθε η ώρα να ξεσπάσει!

Η ακάθεκτη επέλαση της χουντοληστρικής συμμορίας της ντόπιας και ξένης οικονομικής ελίτ, αλλά και των εντολοδόχων και υπηρετών τους, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης- που είναι τα δεκανίκια τους, ήρθε η ώρα να αποκρουστεί και να αντιμετωπιστεί ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ! Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τις μέρες τους! Είναι καιρός τώρα που Η ΟΡΓΗ πρέπει να ξεχειλίσει, που πρέπει να δράσει ο λαός!

 ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ! Αυτούς που ρημάζουν και λεηλατούν και απομυζούν τη ζωή μας ασύστολα! Η επιδρομή τους δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο : την εργασία, την υγεία, την εκπαίδευση, την πρόνοια, το δημόσιο και κοινωνικό πλούτο,  ακόμα κι αυτή τη δημοκρατία τους, ΤΟ ΧΤΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ! ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ! ΩΣ ΕΔΩ!

Η ΟΡΓΗ και ο ΘΥΜΟΣ που ξεχειλίζει από κάθε νου και κάθε στόμα γίνεται γροθιά, γίνεται πυγμή, δύναμη λαϊκή που θα σαρώσει τους εμπόρους του λαού και όσους καρπώνονται τα υπολείμματα της λείας τους, γλοιώδεις δημοσιογραφίσκους- φερέφωνά τους, συνδικαλιστάδες- βαστάζους   που μια φορά στο  τόσο κηρύσσουν ως φύλο συκής μια 24ωρη απεργία, χαμερπείς μανδαρίνους και στελέχη τους που απειλούν και ρουφιανεύουν, όλους αυτούς δούλους παχιούς! Άξιος ο μισθός τους! Εμείς, μόνο εμείς, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, να ξελασπώσουμε το μέλλον! Να αφήσουμε πίσω το πολιτικό προσωπικό της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, τους συνδικαλιστές γραφειοκράτες που τους κάνουν πλάτη.

Ο λαός, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε σχολεία και σχολές, σε κάθε περιοχή μέσα από τα τοπικά σωματεία και τους συλλόγους, δεν έχει πια αυταπάτες, αλλά ούτε και άλλη επιλογή επιβίωσης από το να συγκεντρωθεί, να οργανωθεί και να αποφασίσει μπλοκάρισμα της μηχανής τους, να μη ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, με ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ σε όλους τους εργασιακούς χώρους! Με ξεκίνημα τώρα κλαδικό-διακλαδικό και κάλεσμα σε όλους  να κάνουν το ίδιο, ώστε να δημιουργηθεί το ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΟΤΑΜΙ  που θα  ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΜΠΟΡΟΥΣ που δυναστεύουν ολόκληρη την κοινωνία!

 Να πάρουμε πίσω όλα όσα μας άρπαξαν, και να κερδίσουμε ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. Όχι πια με λόγια και με ανέξοδες διακηρύξεις, αλλά με πράξη και με δράση. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια, παρά μόνο ένα αβάσταχτο παρόν και ένα πιο ζοφερό μέλλον! Να δημιουργήσουμε τη δικιά μας κοινωνία, για τις δικές ανάγκες, με τους δικούς μας όρους, με άμεσους δημοκρατικούς πολιτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς θεσμούς! Να κερδίσουμε την αξιοπρέπεια και τη ζωή, τη δική μας και των παιδιών μας! Δεν έχουμε παρά μόνο μία επιλογή :


ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ
“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ”
 



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Μηχανικός
20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:33 μ.μ.

Εξέγερση και ανατροπή με τι ρε παιδιά; Αφού εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια καλλιεργείται μεθοδικά ο αφοπλισμός των λαϊκών κινημάτων, με την ιδεολογία της "ειρηνικής διαμαρτυρίας". Πρώτα πρέπει να ανατραπεί αυτή η ανοησία του καρπαζοεισπράκτορα προλετάριου και μετά να μιλήσουμε και για την ανατροπή του συστήματος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger