Home » , , » "Το δράμα του Πάγκαλου" ή "Ηρθαν οι κομμουνιστές στην εξουσία;" (Βίντεο)

"Το δράμα του Πάγκαλου" ή "Ηρθαν οι κομμουνιστές στην εξουσία;" (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 | 3:27 μ.μ.

Πέρα απ’ την χιουμοριστική πλευρά όσων είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΓΑΠ -«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο» … «Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει»- σε εκπομπή του Mega σήμερα το πρωί (λέμε ότι ήταν ανέκδοτα αυτά που είπε με δεδομένο ότι στην φορολογική δήλωση το ζεύγος Πάγκαλου το 2009 δήλωσε εισοδήματα πάνω από 800.000 ευρώ) υπάρχει και η πιο ουσιαστική πλευρά των λεγομένων του.

Πριν κάποια χρόνια η αστική προπαγάνδα ισχυριζόταν ότι αν έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία θα έπαιρναν απ’ τον κόσμο τα σπίτια και τα χωράφια του. Οι κομμουνιστές δεν ήρθαν στην εξουσία. Ηρθε όμως η στιγμή που κράτος και τράπεζες υφαρπάζουν με τον τσαμπουκά τους την ακίνητη περιουσία του κόσμου. Γιατί στην ουσία αυτό προκύπτει απ’ τα λεγόμενα Πάγκαλου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:58 μ.μ.

Ο Πάγκαλος είναι ο κλασσικός προβοκάτορας: Προκαλεί όσο δεν πάει, όταν σταματήσει τις προκλήσεις τις συνεχίζει πιο προκλητικα. Κι οταν σταματήσει τις πιο προκλητικές προκλησεις προκαλεί ακόμια πιο προκλητικα.
Το θέμα είναι ότι με το να μπαίνουμε στη λογική να ασχολούμαστε μαζί του πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό που θέλει: να χάσουμε την ψυχραιμία μας, να επικεντρωθούν σε αυτόν όλα τα βέλη, να αισθανθεί σημαντικός.
Κάνει σαν παιδάκι που θέλει να τραβήξει την προσοχή και γι' αυτό είναι ικανός να πει και να κάνει ακόμα χειρότερα.
Οπότε προτείνω την πλήρη απαξίωση του, την παύση κάθε αναφοράς προς το πρόσωπο ή τα λεγόμενα του, την απομόνωσή του. Έτσι κι αλλιώς έχει πολύ χώρο στα αστικά ΜΜΕ ας μην του δίνουμε παραπάνω....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger