Home » , , » Δείτε 2 βίντεο. Στο πρώτο ψάχνουμε ... διαφορές στο δεύτερο παρακολουθούμε τα ΜΑΤ .. επί τω έργο

Δείτε 2 βίντεο. Στο πρώτο ψάχνουμε ... διαφορές στο δεύτερο παρακολουθούμε τα ΜΑΤ .. επί τω έργο

Από giorgis , Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 | 4:07 μ.μ.

Μόλις πριν λίγο σχολιάζαμε την άθλια στάση του Λιάρου, στο μεσημεριανό δελτίο του Mega που θέλησε να δώσει άλλοθι στους μπάτσους με αποτέλεσμα εκτός του να χτυπήσουν δεκάδες απεργούς να τραυματίσουν και άλλους τρεις.

Ακούγοντας το δελτίο ειδήσεων του «902» και τον εκφωνητή του να μας λέει ότι «Ενταση επικράτησε όταν η πορεία –σ.σ της ΑΔΕΔΥ- έφtασε στο Σύνταγμα καθώς μέσα απ’ το σώμα της οι γνωστοί-άγνωστοι προβοκάτορες δημιούργησαν επεισόδια δίνοντας ευκαιρία και αφορμή στις δυνάμεις καταστολής να επιτεθούν τραυματίζοντας δύο απεργούς», φτιάξαμε ένα βιντεάκι από τα δελτία ειδήσεων Mega και «902» και ζητάμε να μας βρείτε τις διαφορές.
(Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, κατήγγειλε ότι οι Ματατζήδες χωρίς απολύτως κανέναν λόγο ξυλοκόπησαν τον κόσμο και έκαναν χρήση χημικών μέσα στο Μετρό!


Εντοπίσαμε στο διαδίκτυο –από την ιστοσελίδα newsit.gr- ένα βιντεάκι στο οποίο Ματατζήδες να επιδίδονται στο Πασοκοθεόσταλτο έργο τους. Λέτε να υπάρξει μαρκουτσοφόρος που να επικαλεστεί ότι και σ’ αυτή την περίπτωση υπήρξαν διαδηλωτές που έδωσαν «ευκαιρία και αφορμή» στα ένστολα καθάρματα του Παπουτσή να εκτονώσουν τα βάρβαρα ένστικτά τους;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 20 σχόλια

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 4:32 μ.μ.

Εγώ εντόπισα την μεγάλη διαφορά!!!!!

Η μεγάλη διαφορά στα 2 δελτία ειδήσεων, είναι πως το ένα είναι του μεγκα, και το άλλο του 902.

Κατά τα άλλα, είναι ολόϊδια!!

Μπράβο στα ΜΜΕ του ΚΚΕ!

Επίσημη παραπληροφόρηση με ΚΚΕδικους τρόπους!!

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 5:09 μ.μ.

Διαφωνώ με τον αποπάνω που δεν έχει παρατηρητικότητα.

Οι επαναστάτες του mega φοράνε κόκκινο/μωβ γραβάτες, ενώ οι κουκουέδες φοράνε μαύρα (σ.σ. μάλλον πενθούν).

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 5:23 μ.μ.

Το μέγκα εννοεί κουκουλοφόρους τους αντιεξουσιαστές και ο 902 τους μπάτσους ή τους παρακρατικούς που υποκινούν επεισόδια για να διαλύουν στη συνέχεια τα ΜΑΤ τις πορείες... Τι σας έπιασε με το ΚΚΕ; Προβοκάτορας είναι αυτός που για ιδίον όφελος ή απο ηλιθιότητα "χτυπά" με τις πράξεις του τα δίκαια και τα κεκτημένα του λαού. Τους δημοσιογράφους τους χτυπούν επειδή είναι αυτόπτες μαρτυρες ξυλοδαρμών και την επόμενη φορά θα το σκεφτούν αν σηκώσουν φωτογραφική μηχανή ή κάμερα. Γιατί εθελοτυφλείτε;

Ενας εκ των απροσκύνητων δημοσιογράφων

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 6:43 μ.μ.

Και εγω εντοπισα μια διαφορα, δεν ησουν εκει αλλα τι να κανουμε. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Παντα! Δεν μπορουμε να τον βγαλουμε τον Μακιαβελι! Ναι τα μπαχαλα ξεκινησαν τον χαμο(υπερβολη)! Οταν περναγαν τα ΕΑΚ Τα οποια μπραβο τους διότι κάναν αλυσίδα. θα σε χαλάσει αν σου πω οτι αυτος εφαγε ξύλο απο τα μπάχαλα στην αριστερή είσοδο του μετρό στην πλατεία δακρυγόνου... φασίστας, ναι, και καλα του κανανε. Αλλά όπως το χρησιμοποιεί το μεγκα, και δυστιχος ο 902 έτσι το χρησιμοποιεί και ο άρθογραφος μας.


Δημήτρης
φωτογράφος - κομμουνιστής.

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 6:46 μ.μ.

Τυχαίο είναι οτι το mega και τα άλλα ΜΜΕ κάνανε τις απολύσεις του ΚΚΕ γαργάρα.Πρόκειτε για ΟΜΕΡΤΑ της εκδοτικής συνεργασίας στα πλαίσια του συστημικού καταμερισμού."Γνωστούς-άγνωστους" βλέπουν και οι δύο και τρέμουν μην τυχόν και εκτραπεί η κατάσταση σε ανεξέλεγκτους δρόμους.Από την εκμεταλευόμενη πληοψηφία φυσικά που τους αμφισβητεί όλους,μηδενός εξαιρουμένου,ακόμη και του εκδοτικού-κόμματος.

5 Οκτωβρίου 2011 στις 8:52 μ.μ.

Εγω θα έλεγα να σοβαρευτούνε και να βάλουν το "μυαλο"τους να δουλέψει

που και που και να μην ταλαιπωρούν αυτους που εχουν δικαίωμα να διαδηλώσουν

και να σταματήσουν να διευκολύνουν τρην εξουσία που υποτίθεται πως δεν γουστάρουν.

Τα υπόλοιπα ειναι παπαριες και τσάμπα μαγκιές ,γιατι εαν ήταν διαφορετικά θα έκαναν

κολπα και οταν δεν υπάρχουν διαδηλωτές ελλα ντε που δεν το κάνουν ομως .Γιατι ??

Και τι θέλουν στοργή και προδερμ μήπως,

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 9:20 μ.μ.

Kαθε συγκριση φυσικα αναμεσα στο Μεγκα και τον 902 ειναι γελοια.Ο ρολος του ενος καναλιου ειναι η διατηρηση αυτης της εξουσιας και του άλλου η ανατροπή της.Ειναι επισης περίεργο από τη μια να τους κατηγορούμε οτι δεν ερχονται μαζι μας σε κοινες δρασεις και από την άλλη ότι ειναι το ιδιο με την μεγαλοαστική εξουσία. Δεν κολλάει.
Αλλα επιτέλους γιατι δεν αρχίζει και αυτη η πλευρά της Αριστερας έναν πολεμο στους μπάχαλους; Νομιζει κανείς οτι παιζουν κάποιο θετικό ρόλο; Και σήμερα δεν "βοήθησαν" με τον απαράμιλο τρόπο τους στη διάλυση της τεράστιας συγκέντρωσης; Γιατι δεν γράφει κάποιος κατι γι αυτό. Στην πλατεία όποιον άκουσα δίπλα μου όλοι τους έβριζαν όσο έβριζαν και τα ΜΑΤ. μΗΠΩς πρεπει κάποτε σοβαρά να ασχοληθούμε με το να τους πετάξουμε εξω από τις πορείες μας αφου χωρις αμφιβολία μας βλάπτουν. Ετσι πάρα πολλοί θα προτιμησουν να πάνε με το ΠΑΜΕ ακόμη κι αν συμφωνουν πολιτικά μαζί μας κι οχι με το ΠΑΜΕ. Λιγη λογική σύντροφοι.
Ενας ανωνυμος κομμουνιστής

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 10:09 μ.μ.

Στοργή και προδέρμ με μεθοδους Στάλιν. Εμπρός λοιπόν όλοι όσοι δεν είναι μαζί μας στα γκούλαγκ.
Δυστυχώς για εσένα κομμουνιστή μου εξαντλείς την επαναστατικότητα σου και την ανατροπή στην λάσπη.
Τόσο χρόνια τα ίδια και τα ίδια.
Προβοκάτορες άλλωστε δεν ήταν για το ΚΚΕ και το Πολυτεχνείο.
Δυστυχώς δεν ήσασταν μπροστά σε τίποτα και για αυτό τα λέτε. Μια επίσκεψη στα διάφορα μπλοκ του αριστερού-Α/Α χώρου ίσως σας πείσει
Αλλιώς για έγραφες για παιδάκια και πιτσιρίκια, όπως όλοι είδαμε όσοι ήμασταν κάτω
Οπως θα έγραφες για σαλταρισμένους διαδηλωτές κάθε ηλικίας και άσχετους με τον Α/Α χώρο που παρεκράπησαν κατά την δικιά σου λογική.
Και τι βρυσίδι μα τα γένια του Μαρξ τόσο που υπάρχει μόνο στην φαντασία.

Τα υπόλοιπα είναι μόνο ιστορία και όσοι είναι μπροστά στα γεγονότα τα βλέπουν.
Αντε και καλές απολύσεις στον 902 και μετά ΠΑΜΕ καμμιά βόλτα
Πάρτε το χαμπάρι κάποιοι είτε με προκλήσεις είτε όχι οι μπάτσοι θα την πέφτουν πάντα. Και αν είναι για σένα πρόκληση μια βρισιά για πέσιμο τότε τι να σου γράψω.
Εγινε σήμερα το μεσημέρι αν το είδες και ήσουν εκεί.

συντροφικά
ένας ανώνυμος Α/Α που περιμένει στοργή και προδέρμ από εσάς φωτισμένοι προφήτες του Λένιν

Y.γ. Τεράστια πορεία; μου φαίνεται δεν κατέβηκες καθόλου. Απλά μια καλή πορεία ήταν.
Και γιατί δεν λες για την επίθεση της ΠΟΕ ΟΤΑ στον φράκτη και τα πρώτα δακρυγόνα που έπεσαν εκεί; Αυτό το είδες; Η βλέπουμε ότι μας συμφέρει.

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 10:16 μ.μ.

μερικοι μαλακες αναφερουν παλι της απολησοις στο 902 θα τους τονισω γι τη εποχη την αυγη τραδιο κοκκινο για το πριν ισως να ειναι και αλλα εωτηπα της αριστερας σε κριση και προς κλεισημο γι αυτο λιγα λογια για το κκε και το 902 και αν ποναται τοσο πολοι τους εργαζομενους του 902 τοτε εχω κουπωνια των100 βαλτε το χερι σας στην τσεπη και δωσται κανενα ευρω

5 Οκτωβρίου 2011 στις 10:41 μ.μ.

ανώνυμε 10.09 λες κοτσανες και απαντάς σε 2 διαφορετικά πρόσωπα

και αυτα που λες γκουλαγκ σταλιν και παπαριες καμαρωτές, πιες καφε

να ξυπνήσεις ξαναδιαβασε και πέσε για υπνο πάλι.

Τωρα τι εχω δει εγω τι εσυ και τι κάποιος αλλος παραπέρα ειναι άλλη

ιστορια που δεν ενδιαφέρει κανένα

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 11:12 μ.μ.

Σύντροφε, ξέρεις πέρα από τα κουπόνια των 100 ευρώ που έχεις, υπάρχει και άλλος τρόπος να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι του 902.:Ένας μισθός, ο ίδιος για όλους έφοσον λειτουργεί με τους νόμους της αγοράς. Είναι άλλωστε πως να το κάνουμε ποιο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ από τις απολύσεις για να μειώσουμε το κόστος και να είναι λειτουργικός ο σταθμός.

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2011 στις 11:57 μ.μ.

Γιατί να σου τα δώσουμε τα 100ευρώ ρε εισπράκτορα.Για να πληρώσεις τον καθοδηγητή να σε μαθαίνει "υπαρκτό σοσιαλισμό" ή γιά να τα ΦΆΤΕ σουβλάκια στον ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ όταν εμείς θα τρώμε δακρυγόνα στην επόμενη απεργία.Επαναστάτη της δευτέρας παρουσίας.
"Και επι γής ειρήνη η επανάσταση κάποτε θα γίνει.
Το είπανε και οι "γραφές" χρειαζονται πολλές ευχές"

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 π.μ.

Eσεις που εξαντλείτε το μισος σας στο ΚΚΕ και την 'επαναστατικότητα σας στον πετροπόλεμο με τους μπάτσους δεν πάτε καλά. Η επανασταση όντως καποτε θα γινει αλλά χωρις εσας. Ειναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τα μυαλά σας. Το μονο που κανετε ειναι να συντηρειτε την αντιπαλότητα αναμεσα σε πλευρες που πρεπει να συνεργαστουν ειτε γουσταρετε ειτε οχι. Και στο φιναλε η ιστορία δε νοιαζεται για το τι γουσταρει ο καθε οργισμένος. Αν αυτη η εχθρα δε σπασει φυσικα θα λυνεται σε κρισιμες στιγμες με το δικιο του ισχυροτερου. Και τοτε ο Θεός να σας φυλάει. Κι εμας από την αηδία ...

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2011 στις 12:27 π.μ.

Σύντροφε dionmich 1 μόνο ο τρόπος της απάντησης σου δείχνει την έλειψη επιχειρημάτων.
Μετά το προδέρμ (αυτο με πείραξε να ξέρεις και όχι το υπόλοιπο σχόλιο σου που άλλωστε όπως βλέπεις δεν σε κατακρίνω αρνητικά που θέλεις απλά να διαδηλώσεις) ήλθε και το πιες καφέ.... πέσε για ύπνο και παπαριές καμαροτές, να χαρώ επίπεδο της αριστεράς, νευράκια και συμβουλές δείχνουν κάτι άλλο που είμαι σίγουρος ότι δε μας βρίσκει και τους δύο καθόλου σύμφωνους σαν επίπεδο κουβέντας.
Δυστυχώς ο καθένας μας μεταφέρει την οπτική του μέσα από την ιδεολογική/πολιτική θέση, που εσύ ο ίδιος έγραψες ότι δεν ενδιαφέρει κανένα, αρκεί να μην βγάζουμε αόριστα συμπεράσματα υπό μορφή γενικόλογων σχολίων.
Για μένα οι "μπάχαλοι" μπορεί να είναι εξεγερμένοι πιτσιρικάδες.
Για σένα "κατι άλλο". Δίκαιωμα σου άλλωστε.
Για μένα ανατροπή είναι μέσα από μια εξέγερση.
Για σένα κάτι διαφορετικό που και αν ίσως κατακρίνω το σέβομαι...
Και να που κολάει η λαϊκή αντιβία σύντροφε; Μήπως οι μπάχαλοι που λες ήταν κάτι τυπάκια ολίγο θερμόαιμα που απλά αμύνθηκαν;
Απλά σε ρωτάω σε ποσές πορείες την έχουν πέσει οι μπάτσοι χωρίς καμμία πρόκληση. Μήπως αυτό δεν συνέβει στους μαθητές προχτές;;;;;
Μήπως ακόμα και όριμοι συνδικαλιζόμενοι προλετάριοι δεν έχουν φερθεί σαν "μπάχαλοι" μπροστά στην κρατική βία;
Επιχειρήματα λοιπόν και όχι παπαροκουβέντες
Εγραψες σου απάντησα μου απάντησες και πάει λέγοντας
Διάλογο κάνουμε σύντροφε όχι παπαροκουβέντα μην θίγεσαι λοιπόν.
Και με χαρά να πιούμε ένα καφεδάκι, δεν το γράφω ειρωνικά να ξέρεις, και να κουβεντιάσουμε περί μεθόδων πάλης και σαν ποιο προσοδοφόρα μέθοδο για την ανατροπή ενός νόμου, συστήματος κλπ

συντροφικά, ένας ανώνυμος Α/Α
Υ.γ. οι "μπάχαλοι" που λες τα κάνουν και χωρίς πορεία, μπάχαλο ή παρουσία άλλου κόσμου

6 Οκτωβρίου 2011 στις 2:24 π.μ.

Ελπίζω το στοργή και προδερμ να κατάλαβες οτι εννοούσα την κριτική που

πρέπει να σας/μας γίνεται και οχι φυσικά τις αντιδράσεις η δράσεις της αστυνομίας

Ηταν υπερβολικό το υφος σου στο 1ο ηταν υπερβολικό το δικο μου στο 2ο

είμαστε ισοπαλία ..Σωστό ?

6 Οκτωβρίου 2011 στις 3:30 π.μ.

Σύντροφοι σταματήστε τις μαλακίες το μόνο που μας σώζει είναι η ενότητα αλλά όχι μέσα απο κόμματα αλλά μέσα απο μια ΕΝΩΣΗ ενάντια στο καθεστώς της Τροίκας και του ΔΝΤ
Έχετε καταλάβει ότι για 5 χρόνια και θα τρώμε την τσαπού απο όλες τις πλευρές...
Σαν λαός δεν είμαστε αυτό που μας έφτιαξαν οι πασοκορουφιάνοι και οι βολεμένοι κομμουνιστές(όπως είπε προχτές το Σταλινικό απολίθωμα), ούτε οι μουράτοι Τσίπρες(Το τρέντυ πρόσωπο της Αριστεράς) όλες αυτές οι νοοτροπίες ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ την πρόοδο και την κουλτούρα της Αριστεράς
Γιναμε χειρότερα και απο τους ακροδεξιούς και στις πορείες αντί να υπάρχει ενότητα και αγώνες έχουμε μπάχαλα απο 200 μεμονωμένους επαναστάτες...
Αν σας αρέσει αυτή η κατάσταση μαγκιά σας...αλλά έχετε μεγάλη ευθυνη για την κατάντια του τόπου μας.

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2011 στις 4:05 μ.μ.

Θα πρόκειται για σατανική σύμπτωση. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Στην μία και μοναδική στην ιστορία της ξεπουλημένης ΑΔΕΔΥ που οι δημόσιοι υπάλληλοι ξεπέρασαν την ηγεσία της και κατέβηκαν μαζικά στην απεργία, η πορεία της διαλύθηκε γιατί βρέθηκαν εντός της κουκουλοφόροι που άρχισαν επεισόδια. Όλως τυχαίως το ίδιο συμβαίνει και στις πορείες της ΓΣΕΕ.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να γίνουν επισόδεια που θα διαλύσουν την απεργία είναι: η πορεία να είναι μεγάλη και τα επισόδεια να γίνονται από κουκουλοφόρους! Προϋποθέσεις μεν, τυχαία δε. Μη με ρωτάτε πως γίνεται, δεν ξέρω. Η τύχη παίζει άσχημα παιχνίδια.

Πέτρος

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2011 στις 8:03 μ.μ.

Για την ταμπακέρα ΚΚΕ-εδες- για την ταμπακέρα... τίποτα δεν λέτε.Την εξουσία θέλετε να σας δώσουμε,να γίνετε διαυθυντές στα εργοστάσια και να μας βάλετε -όσους από μας γλιτώσουμε απο τα αποσπάσματα- να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδι για να περνάτε καλά.
Μην αυταπατάστε όμως γιατί η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται και ούτε θα σας δωθεί η ευκαιρία να το ξαναεπιχειρήσετε γιατί θα είναι μια φάρσα και τραγωδία για εσάς.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του μέλλοντος θα είναι κοινωνική και εσείς απόντες αν όχι απεναντί μας. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ θεσμικοί ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ των επιχειρήσεων,των απολύσεων και του ΚΕΡΔΟΥΣ.

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2011 στις 12:00 π.μ.

paei synefo


http://www.youtube.com/watch?v=vjtQl_wj14g&NR=1

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2011 στις 3:25 μ.μ.

Τουλάχιστον όταν θα γίνει η κοινωνική επανάσταση θα γίνει από τους ΠΑΣΟΚους της ΑΔΕΔΥ και από κουκουλοφόρους δημοσίους υπαλλήλους (μας διαφεύγει η δημόσια υπηρεσία που εργάζονται οι εν λόγω δημόσιοι υπάλληλοι, εσείς;). Εκεί είναι η ταμπακιέρα.

Στους κομμουνιστές δεν θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επανάσταση του μέλλοντος. Θα φροντίσουν οι κοινωνικοί επαναστάτες της ΑΔΕΔΥ και οι ΠΑΣΟΚοι για αυτό, οι οποίοι μετά την ανακήρυξη της πλ. Συντάγματος σε ιδιοκτησία τους "έξω τα κόμματα, έξω τα συνδικάτα" κλπ διεκδικούν την ιδιοκτησία και στο ζήτημα της κοινωνικής επανάστασης!

Πέτρος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger