Home » » Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα στους αναγνώστες του μπλοκ μας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα στους αναγνώστες του μπλοκ μας

Από giorgis , Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 | 2:37 π.μ.

 Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα στους αναγνώστες του μπλοκ μας να συμμετάσχουν χτες σε μια ανοιχτή  συζήτηση για να προγραμματίσουμε την λειτουργία της νέας ιστοσελίδας και του διαδικτυακού ραδιοφωνικού ραδιοσταθμού μας. Δεκάδες αγωνιστές, αρκετοί απ΄ τους οποίους εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του συλλόγου υπαλλήλων βιβλίου-χάρτου και πάνω από 3 ώρες ανταλλάχτηκαν απόψεις, προβληματισμοί, σκέψεις για το πώς θα μπορέσει να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτό το εγχείρημα μας. 

Είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία και τώρα πια είμαστε βέβαιοι ότι οι φιλόδοξοι στόχοι μας,  το να έχουμε μια ιστοσελίδα και ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που θα έχουν άμεση παρέμβαση στα κινηματικά δρώμενα και παράλληλα  -απ’ τον ρ/σ μας- θα έχουν μια άλλη πρόταση ψυχαγωγίας είναι ζήτημα χρόνου να υλοποιηθούν. 

Για όσα λέχτηκαν στην συνάντησή μας, που καταλήξαμε και στο ποιες θα είναι οι κινήσεις μας σ’ αυτή την κατεύθυνση θα έχουμε αναλυτική ανάρτηση αργότερα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger