Home » , » Σήμερα σήμανε η αρχή του τέλους τους.

Σήμερα σήμανε η αρχή του τέλους τους.

Από giorgis , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 | 5:53 μ.μ.

Με νύχια και δόντια προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία ο κατοχικός δωσιλογικός κυβερνητικός θίασος. Δείχνει να αδιαφορεί για τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους.

Εχει σκοπό να εκτελέσει με κάθε τρόπο την αποστολή που του έχει ανατεθεί και έχει δώσει εντολή στους ένστολους πραιτοριανούς του καθεστώτος να καθυποτάξει τον «εχθρό λαό». Είναι τόσο παχύδερμα τα πολιτικά τσατσόνια ντόπιων και ξένων καπιταλιστών που δεν δίνουν δεκάρα αν χυθεί αίμα αρκεί να εκτελέσουν τις εντολές των αφεντικών τους.

Δίπλα τους και αρκετά ΜΜΕ με πρώτο και καλύτερο το βοθροκάναλο του Αλαφούζου που βλέπει παντού «κουκουλοφόρους να δημιουργούν επεισόδια» και την μπασκηναρία να εκτελεί το καθήκον της. Προβληματική η επικοινωνία που έχουμε με τους συντρόφους που βρίσκονται στους δρόμους αφού τα κεντρικά σημεία της Αθήνας θυμίζουν πεδίο μάχης.

Ότι και να κάνουν όμως οι μέρες τους είναι μετρημένες. Σήμερα σήμανε η αρχή του τέλους τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2011 στις 6:16 μ.μ.

http://youtu.be/fZIDYiRRDnE

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2011 στις 7:21 μ.μ.

Ολο ετσι λεμε και ακομα εκει ειναι τα καθικια.Και αυριο οτι και να κανουμε,θα ψηφιστει το πολυνομοσχεδιο,εκτος αν μπουμε μεσα.Αλλη λυση δε βλεπω.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2011 στις 8:09 μ.μ.

Και όμως φίλε μου, θα μας πάρει πολύ να καταλάβουμε το αυτονόητο : Άν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο, θα ήταν παράνομες. Και επίσης, όταν απέναντί σου έχεις όπλα ή σε σκοτώνουν ή απαντάς (εννοείται, όχι με τζατζίκια και κατπαζοεισπραχτόρικα...)

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 12:45 π.μ.

Αυτό το διήμερο τεστάρεται η αποτελεσματικότητα των λίγο πολύ συστημικών ενεργειών που επιλέγονται από τις κομματικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες αλλά και από άλλες μικρότερες ομάδες.
Αναφέρομαι σε πορείες, περικυκλώσεις, καταλήψεις υπουργείων ακόμη και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ στους δρόμους.
Δεν θα δούμε δηλαδή καταλήψεις στα γραφεία του ΣΕΒ, στα κεντρικά της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Ελλάδας, στην Σοφοκλέους, στα γραφεία του ομίλου Μπόμπολα, σε ένα ιδιωτικό κανάλι, επισκέψεις στο σπίτι του Παπακωνσταντίνου ή στα γραφεία του Πρετεντερη κ.λ.π
Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ κρύβονται αυτοί που αύριο θα ψηφίσουν και ακόμα πιό πίσω προφυλαγμένοι όλοι οι προηγούμενοι που ανέφερα.
To μεγάλο ερώτημα λοιπόν δεν είναι τι θα γίνει την Πέμπτη αλλά την Παρασκευή και μετά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger