Home » , » Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη -Κατάληψη μηχανογραφικού ΔΕΗ

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη -Κατάληψη μηχανογραφικού ΔΕΗ

Από giorgis , Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 | 3:05 μ.μ.

 Τετάρτη, εχθές, 12 Οκτώβρη οι Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έδωσαν δυναμικά το παρόν μαζί με μέλη των Συλλόγων δανειοληπτών στα Ειρηνοδικεία Πειραιά, Αθήνας και Πάτρας αποκλείοντας τις δικαστικές αίθουσες που θα συζητούνταν πλειστηριασμοί σπιτιών απο τις τράπεζες κατά συμπολιτών μας. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ.

Εκατοντάδες συμπολίτες θα συνεχίσουν να μένουν στα σπίτια που με κόπο και ιδρώτα απόκτησαν, πλήρωσαν υπέρογκα πανωτόκια και σήμερα αντιμέτωποι με την ανεργία, τη μείωση των εισοδημάτων και την ακρίβεια κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στο δρόμο για μια φούχτα χιλιάρικα. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. Η αντίσταση της κοινωνίας εξαρτάται απο την ανάπτυξη της αλληλεγγύης των εργαζόμενων απέναντι στη λυκοσυμμορία των αγορών και των τραπεζών, στην κυβέρνηση την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ./

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Πηγή: Δεν πληρώνουμε την κρίση τους 

Οι Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.denplirono.info 12/10, στην καταληψη του μηχανογραφικού κέντρου της ΔΕΗ Πειραιώς 247 (εδω εκτυπωνονται οι λογαριασμοι με ενσωματωμενα τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ ) μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους απο τα Πρωτοβάθμια Σωματεία δηλώσαμε την αντίθεσή μας στην επιβολή των χαρατσιών και μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στα σπίτια.

Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να δημιουργήσουν δικές τους Επιτροπές Αγώνα που σε οριζόντιο συντονισμό με όλους τους άλλους εργαζόμενους και τις συλλογικότητές τους θα αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε. Ο κρατικός συμδικαλισμός της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν μπορεί να εκφράσει και να συντονίσει τον αγώνα των εργαζόμενων. Το μόνο που μπορεί και θέλει να κάνει είναι να εκτονώσει και να ενσωματώσει κάθε λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια. Η χθεσινή κατάληψη αντί να περάσει στα χέρια όλων των εργαζόμενων και να συνεχιστεί ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ με ευθύνη της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ προκειμένου η τελευταία να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την κυβερνητική διοίκηση της επιχείρησης.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- Ε.Ε. Δ.Ν.Τ.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2011 στις 11:00 μ.μ.

http://vimeo.com/30476842

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger