Home » , » Επιστέφουν εποχές ΥΕΝΕΔ; (Βίντεο)

Επιστέφουν εποχές ΥΕΝΕΔ; (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 | 3:35 μ.μ.

Του Γ.Γ. 

Προσωπικά δεν συμφωνώ με τις επαγγελματικές και όχι μόνο επιλογές του Κώστα Βαξεβάνη. (Ξεκίνησε από το ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη» για να περάσει από αρκετά «μαγαζιά» ενημέρωσης καπιταλιστών και τελικά δουλεύει στην ΕΡΤ). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένας αξιοπρεπής δημοσιογράφος και η εκπομπή του «Το κουτί της Πανδώρας» δεν είναι μια απ’ τις πιο αξιόλογες που υπάρχουν σήμερα στην τηλεόραση.

Γ’ αυτό τον λόγο –και στο όνομα της παλιάς φιλίας μας- δεν μπορώ παρά να καυτηριάσω την απαράδεκτη συμπεριφορά του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, Λ. Ταγματάρχη, απέναντι στον Κ. Βαξεβάνη. Δεν θα ήθελα να ισχυριστώ ότι αυτή η συμπεριφορά του ισχυρού άντρα της δημόσιας τηλεόρασης πηγάζουν από την τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε ο Κ. Βαξεβάνης με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευα. Βενιζέλο.
Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να καταλάβει ο κουμανταδόρος της ΕΡΤ ότι οι εποχές της ΥΕΝΕΔ έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί. Καλύτερα να παρακολουθήσουμε τον ίδιο τον Κ. Βαξεβάνη να μας μιλάει –στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια»- για την περιπέτεια που υφίσταται.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

hopeneverends
22 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:40 π.μ.

Χα! Ο βαρώνος του ΠΑΣΟΚ το είχε υπαινιχθεί σε εκείνη την αλησμόνητη εκπομπή του Χατζηνικολάου!

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:30 π.μ.

o βαξεβανης ειχε κανειτο πιο αθλιο ρεπορταζ σχετικα με το κατιν! καμια λυπηση για αυτην την τσουλιτσα του κεφαλαιου και αυριο θα χαρω να παρει την απολυση στο χερι !

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:31 μ.μ.

Τσούζει το Κατίν βρωμοσταλίνα?Χαίρεσαι με απολύσεις τσόγλανε?Ε βέβαια...Συνηθίσατε εκεί στον Περισσό να απολύετε εργάτες και λέτε να το επεκτείνετε...Πάντως όπως το πάτε,θα σας σιχαθεί όλος ο κόσμος.Φασιστάκια του Περισσού...

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:55 μ.μ.

τι εγινε ρε τροσκιστικο σκουλικι σου βγηκε το αντικκεδικο σου αντε πανε να κουρευτης σκουλικι.STALINAS MEGAS

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:26 μ.μ.

Εδώ έγινε απόλυση από έναν από τουσ λίγους σοβαρούσ δημοσιογράφους της ΕΡΤ,γιατί δεν έκατσε στα αυγά του και τα έβαλε με την κυβέρνηση.Εσάς που έπρεπε να το γράψετε για το θεμα φροντισατε να κρατησετε ισες αποστασεις αναμεσα στο στο αποτυχημενο συστημα του καπιταλισμου με το κκε πεταξατε λασπιτσα στο ριζοσπαστη στα σχολια παρακατω βλεπω περισσοτερα σχολια κατα του κκε και του υπαρκτου σοσιαλισμου παρα απεναντυ στην κυβερνηση παπαδημου(πασοκ,νδ,λαοσ)και υπαρκτο καπιταλισμο

Εις ανωτερα

22 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:06 μ.μ.

Δηλαδή έχω να διαλέξω ανάμεσα στο άθλιο σκουλήκι της "ενημέρωσης" που χάνει τη δουλειά του και τώρα θυμήθηκε ότι επιτελεί λειτούργημα και το άθλιο σκουλήκι της "ενημέρωσης" που έπιασε την καλή και έγινε γκόλντεν μπόυ της ΕΡΤ.Ε, δεν είμαι με κανέναν!!Οι δημοσιογράφοι δεν είναι σαν τους άλλους εργαζόμενους που πρέπει να συμπάσχουμε μαζί τους όταν τους απολύουν τα αφεντικά τους.Είναι η τέταρτη εξουσία και κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους σαν σκυλιά του καπιταλισμού όπως την έκανε κι ο "κύριος" Μπαξεβάνης που τώρα το θυμήθηκε να μας το παίξει επαναστάτης με στοιχεία εναντίον πολιτικών..Τώρα που μας έτσουξε..γίναμε επαναστάτες όλοι οι μικροαστοί και θα κάνουμε επανάσταση του 21 πάλι με τον Καζάκη στην θέση του Ρήγα Φεραίου και το "Δεν πληρώνω και ο τζάμπας ζει" στην θέση των κλεφτών του Κολοκοτρώνη...Τουλάχιστον οι Κουκουέδες έχουν μικροαστικά στοιχεία αλλά δεν θυμήθηκαν την επανάσταση μόλις τους ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός..Ειρήνη ημίν αντισυστημικοί(κομμουνιστες όλων των ρευμάτων,ελευθεριακοί,αναρχικοί,μικροαστοί επαναστάτες και βουρ στους κοινούς εχθρούς:το σύστημα και τον συστημικό εαυτό μας..)

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:51 μ.μ.

για τον μαλακα στις 12.31 δεν θα ζηζητησω με εναν ανοητο σαν και εσενα για το κατιν και οπιος γνωριζει δυο τρεια πραγματα μπορει να κρινει το ποιος και γιατι. η κριτικη μου στον βαξεβανη ηταν οτι στο ρεπορταζ του δεν εδειξε και την αλλη πλευρα του λοφου κατι που σαν δημοσιογραφωςειχε την υποχρεωση να κανει . ουτε φυσικα και θα ζηζητησω με εναν βλακα για της απολυσεις στον 902 ,γιατι οπωσ ειπε ο αινσταιν το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια ειναι απεραντα αλλα για το συμπαν δεν ειμαι σιγουρος .εγω ειμαι σιγουρος οτι αποτελεις το καλητερο παραδειγμα για την ρηση του αινσταιν!

Ανώνυμος
23 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:15 π.μ.

Είστε για γέλια όλοι σας..Ρε συ olothimiste όλοι αυτοί που λες για όψιμους επαναστάτες πάντα ήταν επαναστάτες όπως πάντα ήταν και το ΚΚΕ.
Και αλήθεια με το ΚΑΤΙΝ θα ασχοληθούμε ενώ καίγεται ο κόλος μας.
Δεν πειράζει τα ξερονήσια μας χωράνε όλους και θα έχουμε μπόλικο χρόνο για κουβεντούλα και αντιπαραθέσεις ο ΚΝΙΤΗς, ο αναρχικός, ο ναρίτης, ο ΜΛ., o Aρασίτης, ο Αρανίτης και τόσοι άλλοι.
Ξυπνάτε επιτέλους.
Οσο για τους μεγαλοδημοσιοκάφρους συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ...είδες που τα βρήκαμε.

Α και μερικά θέματα να μαλώσουμε:
Για την διαμάχη Μαρξ-Μπακούνιν. Η ακόμα για το αν είχε δίκιο ο Μάο.
Η τελικά τι σκόπευε να κάνει ο Χρούτσεφ. Η αν ο Ζαχαριάδης καλός έπραξε.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ έρχονται περιέργες μέρες και κανείς μας δεν περισεύει.

Στο θέμα της Ελληνικής Χαλιβουργίας γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι. Και μην διαφωνήσει κανείς γιατί από τον Ριζοσπάσπη μέχρι τις δημοσιεύσεις των Αναρχικών ομάδων-δράσεις αντιπληροφόρησεις τέτοια ομοψυχία και τέτοια ταύτιση απόψεων που λες και είναι όλοι άριστα συννεοήμενοι.

Ανώνυμος
23 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:36 π.μ.

Ψυχραιμία ρε.Κρατήστε τα φαρμακερά σας βέλη για εκεί που πρέπει

Aντώνης
23 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:25 π.μ.

@ olothimistos

Να σου ευχηθώ καλή επανάσταση; Μπα καλύτερα να ευχηθώ καλό εμφύλιο με τους «μικροαστούς» του Δεν Πληρώνω. Μετά αναρωτιέστε γιατί το ΚΚΕ δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το 10% ακόμα και σε καιρούς που το αστικό σύστημα καταρρέει.

@ 23 Δεκεμβρίου 2011 12:15 π.μ.

Τόλμησες να πεις για Κατίν στους Κρετίν του σταλινορθόδοξου ΚΚΕ; Ρε μήπως είσαι μίσθαρνο όργανο της μπουρζουαζίας;;;

23 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:49 μ.μ.

@ Αντώνης

Δεν είμαι το ΚΚΕ οπότε μην το κατηγορείς για τις απόψεις τις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.Δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που έγραψα,σε παρακαλώ ξαναδιάβασέ τα.

@ 23 Δεκεμβρίου 2011 12:15 π.μ
είπα εγώ τίποτα για το Κατιν ή για οποιαδήποτε άλλη ιστορική στιγμή?μόνο για το σήμερα μίλησα.τώρα για τους "όψιμους" επαναστάτες,όποιος μπαίνει σε μια διαδικασία δράσης και αμφισβήτησης καλώς μπαίνει,οπότε δεν λέω κάτι άλλο.

προς όλους

Πιστεύω πως ο μικροαστός αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας.Γι αυτό και όποιος θέλει να "πιάσουν" τα λόγια του στον μέσο έλληνα ρίχνει τα δίχτυα του κατα εκεί.Το ΚΚΕ με τους "αυτοπασχολούμενους",το ΕΠΑΜ με τους "μικρομεσαίους επιχειρηματίες" κλπ κλπ.Αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται.Αν έχει κάποιος άλλη γνώμη να μου το πει αλλά με ωραίο τρόπο.

Ειρήνη ημίν έγραψα στο τέλος αλλά κανένας δεν το διάβασε.Στον πρώτο πληθυντικό μίλησα όλοι νομίζαν ότι έφτυνα πάνω τους...

Ανώνυμος
23 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:14 μ.μ.

στο θεμα της χαληβουργιας συμφωνο,ολοι ενωμενοι,αλλα δεν θα αφησω κανενα μαλακα να ριχνει λασπη με αστικες προβοκατσιες τυπου κατιν στην ΕΣΣΔ και γενικα στο σοσιαλισμο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger