Home » » Στις 9 μ.μ εκπομπή στον διαδικτυακό μας ρ/σ με εργαζόμενους της "Ελευθεροτυπίας"

Στις 9 μ.μ εκπομπή στον διαδικτυακό μας ρ/σ με εργαζόμενους της "Ελευθεροτυπίας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 | 8:12 μ.μ.

Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπία» οι οποίοι αυτές τις μέρες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Ακούστε στις 9 μ.μ. σήμερα την  σχετική εκπομπή από τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας.

Μιλούν στο ράδιο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Η Δώρα, εργαζόμενη στην ένθεση, η συγκλονιστική τοποθέτηση της οποίας στη συνέλευση προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Η Ντίνα Δασκαλοπούλου, που το τελευταίο της κείμενο στο «Ε» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας αναφερόταν στην απεργία των Χαλυβουργών. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Πολίτη, επίσης από το περιοδικό «Ε». Ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος,  τον οποίο μάλιστα περίμενε μια έκπληξη: καθώς είχε χθες τα γενέθλιά του, οι συνάδελφοι του ετοίμασαν μια μεγάλη τούρτα την οποία δοκίμασαν όλοι. Μιλάει τέλος στο διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας ο Παύλος από τους «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ» που τους έχουμε βρει αλληλέγγυους και σε πολλές άλλες κινητοποιήσεις.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Ιανουαρίου 2012 στις 4:39 μ.μ.

Τώρα σας πονάει φίλοι της "Ε" όταν λιβανίζατε τον ναύτη νοσοκόμο του αμερικανικού ναυτικού ήταν καλά. Φάτε τον τώρα στη μάπα.

Πολυ χλωμό το βλέπω ν'αναρτηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger