Home » , » Τρομοκρατούν και εκβιάζουν τον ελληνικό λαό (Βίντεο)

Τρομοκρατούν και εκβιάζουν τον ελληνικό λαό (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 | 5:26 μ.μ.

«Η τρόικα έρχεται στο τέλος της εβδομάδας και μπαίνει η διαδικασία της διαπραγμάτευσης-συζήτησης. Το λέμε διαπραγμάτευση, αλλά στην πραγματικότητα είναι η διατύπωση ενός πολυετούς – τριετούς προγράμματος …. Ασφαλώς θα υπάρχουν και μέτρα. Κάποια μπορεί να έχουν σχέση με το 2012, κάποια άλλα μπορεί να είναι σε μήκος τριετίας … Νομίζω ότι και τώρα θα αποφασιστούν πάρα πολλά μέτρα. Ασφαλώς, η επόμενη κυβέρνηση – αν νομίζει ότι θέλει - μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί. Αλλά, θα υπάρχει μία συμφωνία, η οποία θα πρέπει να τηρηθεί. Τον αριθμό των συγκεκριμένων μέτρων που θα προβλέπονται, δεν μπορώ να τον ξέρω αυτή τη στιγμή. Αλλά, ασφαλώς, θα υπάρχουν και κάποια μέτρα τα οποία θα είναι, ενδεχομένως, προαπαιτούμενα για τη δανειακή σύμβαση. Και αυτό υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις: Ότι τα τρία κόμματα θα στηρίξουν όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία».

Αυτά είπε σήμερα, μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Παντελής Καψής σε συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ real fm και στην Κάτια Μακρή. Αρχικά να παρατηρήσουμε ότι γίνεται ολοφάνερος ο ορυμαγδός αντιλαϊκών βάρβαρων μέτρων που έρχεται από την συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου – τρόικας και ότι όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμιου είναι συνένοχα στο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος του λαού και του τόπου.

Φυσικά όλα τα παραπάνω τα κυβερνητικά στελέχη τα συνοδεύουν με εκβιαστικά-τρομοκρατικά διλλήματα με επιδίωξη να δεχθεί ο εργαζόμενος κόσμος μοιρολατρικά τον σφαγιασμό του εν ονόματι … των καλύτερων ημερών που θα ρθούν.

Εχουμε κάνει επανειλημμένα σχετικές αναρτήσεις σχετικά με την τρομοκρατία που ασκούν κυβερνώντες και δουλικά σ’ αυτούς ΜΜΕ για να εξαπατήσουν τον κόσμο και να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την επιστροφή του βιοτικού του επιπέδου δεκαετίες πίσω. Τώρα στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε την σχετική θέση του ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger