Home » , » Ο Αγώνας των απεργών της Ελευθεροτυπίας στο διαδικτυακό ρ/σ Βαθύ Κόκκινο (Βίντεο)

Ο Αγώνας των απεργών της Ελευθεροτυπίας στο διαδικτυακό ρ/σ Βαθύ Κόκκινο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 | 6:27 μ.μ.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία έγινε χθες βράδυ στο κτίριο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, στο Νέο Κόσμο, το «Φαγοπότι Αλληλεγγύης» που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας στην 25η μέρα της απεργίας τους.

Το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ήταν εκεί και συνομίλησε με τους απεργούς, που είναι αποφασισμένοι και συνεχίζουν στο δρόμο του αγώνα και της ταξικής αξιοπρέπειας. Ένα μέρος των συζητήσεων που είχαμε, θα ακούσουμε τη Δευτέρα στις 9.00 μ.μ. από τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας.

Μιλούν στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Η Δώρα, εργαζόμενη στην ένθεση, η συγκλονιστική τοποθέτηση της οποίας στη συνέλευση προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Η Ντίνα Δασκαλοπούλου, που το τελευταίο της κείμενο στο «Ε» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας αναφερόταν στην απεργία των Χαλυβουργών. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Πολίτη, επίσης από το περιοδικό «Ε». Ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος, (τον ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε) τον οποίο μάλιστα περίμενε μια έκπληξη: καθώς είχε χθες τα γενέθλιά του, οι συνάδελφοι του ετοίμασαν μια μεγάλη τούρτα την οποία δοκίμασαν όλοι. Μιλάει τέλος στο διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας ο Παύλος από τους «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ» που τους έχουμε βρει αλληλέγγυους και σε πολλές άλλες κινητοποιήσεις.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιανουαρίου 2012 στις 10:39 π.μ.

Όταν λιβανίζατε τον Αμερικανό ναύτη νοσοκόμο, ήταν καλά. Φάτε τον στη μάπα τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger