Home » , » "Κέρασμα" σε Μπακογιάννη (Βίντεο)

"Κέρασμα" σε Μπακογιάννη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 | 8:28 μ.μ.

Η λατρεία που νιώθει η νεολαία αλλά και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα για το πολιτικό προσωπικό που στηρίζει την διορισμένη κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμιου τούτη την φορά είχε αποδέκτη το πρόσωπο της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε χτες η Ντόρα Μπακογιάννη ήθελε να απολαύσει τα εδέσματά της στο γνωστό στέκι «Λούκουλος» στον πεζόδρομο Κοραή στο Ηράκλειο Κρήτης. Δυστυχώς γ’ αυτήν νεολαίοι της επιφύλαξαν μια δυσάρεστη έκπληξη, κερνώντας την αυγά και γιαούρτια.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε τι γράφαμε για το πολιτικό μόρφωμα της Ντόρας Μπακογιάννη: «Η ανατριχιαστική νεκρανάσταση του μητσοτακισμού, αποκαλύπτει μια αφόρητη δυσωδία από την απόπειρα αναστήλωσης του πολιτικού συστήματος με σάπια υλικά. Είναι οργανικό κομμάτι αυτού του βρόμικου και πλήρως απαξιωμένου πολιτικού προσωπικού η Ντόρα Μπακογιάννη. Διαφθορά, υποτέλεια, ίντριγκα στιγματίζουν το βιογραφικό της οικογένειας».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιανουαρίου 2012 στις 4:13 π.μ.

Γιατί είμαι υπέρ του γιαουρτώματος των πολιτικών: 1) Οι πολιτικοί που γιαουρτώνονται είναι υπεύθυνοι αυτής της φοβερής κατάστασης. 2) Έχουν θράσος απίστευτο. Αν και οι ίδιοι παίρνουν όλο και περισσότερα για τα κόμματά τους και για τους εαυτούς τους, ζητάνε από το λαό και μάλιστα τους φτωχούς, δυσβάσταχτες θυσίες. 3) Η διαμαρτυρία αυτή τους πονάει. Χαλάει την προπαγάνδα, το "image". 4) Είναι υπεράνω και αυτών των αστικών νόμων που ψηφίζουν οι ίδιοι. Δεν λογοδοτούν δηλαδή πουθενά. Είναι λοιπόν ένας τρόπος τιμωρίας. Και όχι ο μοναδικός. 5) Πιστεύω ότι θα έκαναν πολύ χειρότερα αν δεν αντιδρούσαμε, έστω και έτσι. 6) Δεν αφήνουν κανένα εναλλακτικό τρόπο διαμαρτυρίας. Απαγορεύουν απεργίες, διαλύουν συγκεντρώσεις, όπως πχ σήμερα, φιμώνουν αντιπάλους, τρομοκρατούν. 7) Η πολιτική αυτή πράξη - διαμαρτυρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. Είναι όμως ένα βήμα να μάθουμε να μην τους προσκυνάμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Δείχνει την οργή μας. Και ότι δεν είμαστε κορόιδα ή χειρότερα, Πάγκαλοι (συγνώμη για τη λέξη). 8) Είναι σαφέστατα άμυνα, υγιής αντίδραση του λαού μπροστά στα όσα συμβαίνουν. Φανταστείτε πχ ότι βλέπετε μπροστά σας έναν που σας έβρισε, που σας εξαπάτησε, που σας έκλεψε, κάποιον που εξαιτίας του απολυθήκατε άδικα, κάποιος που κάνει τα παιδιά σας να υποφέρουν. Ε, δε θα του ρίξετε γαρδένιες. Σαν άμυνα λοιπόν δεν είναι φασισμός, όπως λένε κάποιοι. Φασισμός είναι αυτό που κάνουν οι πολιτικοί σε εμάς. 9) Δεν άρχισε ο λαός την επίθεση αλλά το κεφάλαιο. Όσο λοιπόν κάνουν αυτά, έχουμε υποχρέωση να τους σταματήσουμε. Με οποιονδήποτε τρόπο, για την επιβίωση του λαού. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger