Home » » Ανησυχούν οι εργολάβοι…

Ανησυχούν οι εργολάβοι…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 | 9:28 μ.μ.

Ανησυχούν οι εργολάβοι απο τις δράσεις αποκλεισμού τους και απευθύνονται στη ΔΕΗ για …οδηγίες. Τι να κάνουμε; “Μας εμποδίζουν να εκτελέσουμε το έργο μας”. Να σας πούμε εμείς τι να κάνετε κοπρίτες: Να πάτε να δουλέψετε παραγωγικά αντί να αρπάζετε τα χρήματα μιας δημόσιας στην ουσία επιχείρησης, που φτιάχτηκε και μεγάλωσε με τα χρήματα του εργαζόμενου λαού.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αρνούνται να κόψουν το ρεύμα. Εμείς οι εργαζόμενοι θα προασπίσουμε το δικαίωμα μας στο δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν θα πληρώσουμε ούτε νέες αυξήσεις στο ρεύμα, για να τρώνε τα κάθε λογής παρασιτικά κοράκια, ούτε πληρώνουμε χαράτσια. Κλείστε όλα τα γραφεία και τις “επιχειρήσεις” σας, αν μοναδική δραστηριότητα ΄έχουν την εκτέλεση των εντολών διακοπής της ΔΕΗ. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι. Πάρτε το χαμπάρι τρωκτικά!

Πηγή
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2012 στις 10:01 μ.μ.

Πείτε τα. Να ξέρουν οι εργολάβοι ότι ο λαός είχε και έχει αλλεργία σε χαφιέδες, δήμιους, δοσίλογους. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να στερήσετε εσείς που είστε απλοί πολίτες όπως όλοι, δημόσιο αγαθό. Δεν πληρώνουμε ρε, άδικα και σχιζοφρενή χαράτσια! Και αν έρθετε να μας κόψετε το ρεύμα θα σας κόψουμε τους πισινούς σας. Με ποιό δικαίωμα βάζει η ΔΕΗ φόρο στο σπίτι του άλλου; Για να πληρώσει κάποιος πρέπει να του προσφέρονται υλικά ή υπηρεσίες, αλλιώς είναι μαφιόζος εκβιαστής. mitsos175.

Γρηγόρης
24 Ιανουαρίου 2012 στις 11:51 π.μ.

Να πάτε να κάνετε συντήρηση-αποκατάσταση-επέκταση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης ρε ρεμάλια,που έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του.
Που κανονικά,ούτε αυτό είναι δική σας δουλειά,αλλά των άνεργων ηλεκτρολόγων και τεχνιτών και μιας δημόσιας και κοινωφελούς ΔΕΗ...

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2012 στις 9:40 μ.μ.

Σας το είπα και άλλη φορά. Αυτοί οι μαυραγορίτες μόνο από ΞΥΛΟ χαμπαριάζουν. Ξύλο αλύπητο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger