Home » , , » Κανιβαλισμός Αμερικάνων Πεζοναυτών (Βίντεο)

Κανιβαλισμός Αμερικάνων Πεζοναυτών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012 | 3:55 μ.μ.

Δίπλα όμως στα "επίσημα" εγκλήματα πολέμου των κατοχικών νατοϊκών δυνάμεων, στο Αφγανιστάν που δεν το έχουν σε τίποτε με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους να βομβαρδίζουν και να δολοφονούν δυστυχείς αμάχους, χωρίς καμιά συνέπεια, προσθέτονται και κανιβαλικά περιστατικά. Αυτά συνήθως έχουν πρωταγωνιστές Αμερικανούς Πεζοναύτες και μισθοφόρους που πλαισιώνουν τα στρατεύματα κατοχής.
Το βίντεο που παραθέτουμε και κάνει το γύρω του διαδικτύου απεικονίζει ένα περιστατικό με δράστες αμερικανούς στρατιώτες που έχουν διαταραγμένο ψυχισμό και εκτός από κτηνώδικες ενέργειες επιδίδονται σε πράξεις που μόνο άτομα διεστραμμένα θα μπορούσαν να κάνουν.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2012 στις 4:16 μ.μ.

Πίσω από τα κτήνη τους πεζοναύτες, είναι μια βιομηχανία ψεμάτων και μίσους. Ένα σύστημα που κατασκευάζει δολοφόνους. Μια νοοτροπία ότι οι "υπεράνθρωποι" αμερικάνοι μπορούν στο όνομα των ΗΠΑ να καταπατούν, λεηλατούν, βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όλους τους άλλους. Ξέχασαν το Βιετναμ, τη Σομαλία. Χάνουν πάντως στο Ιράκ. Η αντίσταση συνεχίζει και διογκώνεται. Στο Αφγανιστάν οι μαχητές έχουν ταράξει τους κατακτητές με τις ενέδρες και τις επιθέσεις αυτοκτονίας. Τα καθάρματα αυτά δεν θα έχουν καλό τέλος. Τέτοιες πράξεις δεν τρομάζουν τους λαούς. Τους εξοργίζουν. Σκάψτε κι άλλο τους λάκκους σας, τέρατα... mitsos175.

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2012 στις 6:25 μ.μ.

αξιοι συνεχιστες της παραδωσεις των ναζιστικων και φασιστικων στρατων ανα των κοσμο!

Αντώνης
13 Ιανουαρίου 2012 στις 8:47 π.μ.

Η πολιτισμένη Δύση επιδεικνύει την «ανωτερότητα» του πολιτισμού της πάνω στο πτώμα του απολίτιστου Ισλάμ. Πραγματικά εμετικό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger