Home » , » Βάρβαροι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί (2 Βίντεο)

Βάρβαροι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 9:17 μ.μ.

Οσα παρακολουθούμε στα βίντεο που παραθέτουμε και αναφέρονται στις απαιτήσεις της τρόικας είναι εφιαλτικά. Τα φασιστοειδή τομάρια της τρόικας μαζί με τα ασπόνδυλα υποκείμενα που αποτελούν την κυβέρνηση του τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου προχωρούν σε μέτρα μαζικής καταστροφής της εργατικής δύναμης και εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων (χαρακτηριστικές σκηνές παρακολουθούμε στο βίντεο).

Φυσικά δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συζητούν οι εκπρόσωποι της νεοκατοχικής ελληνικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους της τρόικας και οι διαρροές που γίνονται στα ΜΜΕ είναι επιλεγμένες.
Η προσφιλή τους τακτική είναι να παρουσιάζουν ότι στις λεγόμενες διαπραγματεύσεις οι δανειστές-τοκογλύφοι του ελληνικού κράτους απαιτούν την έσχατη εξαθλίωση του ελληνικού λαού και στην τελική οι κυβερνώντες να παρουσιάζουν …σαν νίκη τους … ότι μας εξαθλίωσαν απλώς.

Είναι όμως τόσο βάρβαρα τα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν –στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας»- που φαίνεται ότι και οι ίδιοι οι αρχηγοί των αστικών κομμάτων που συμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμιου αρχίζουν να ανησυχούν για το πολιτικό μέλλον των κομματικών σχηματισμών τους γ’ αυτό άρχισαν να επιδίδονται σε επικοινωνιακά τρυκ και μάλλον –αν κρίνουμε απ’ τις δηλώσεις Καρατζαφύρερ- δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο που θα σερβίρουν στον ελληνικό λαό –χωρίς τον κίνδυνο να προκληθούν ανεξέλεγκτες, γ αυτούς, καταστάσεις απ’ την συσσωρευμένη λαϊκή οργή και αγανάκτηση- τα μέτρα που επιβάλλει ντόπια και ξένη πλουτοκρατία.

Ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης παρουσίαζε τα στοιχεία στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων σύμφωνα με τα οποία οι μισθοί για την περίοδο του Μνημονίου μέχρι σήμερα παρουσιάζουν κάθετη πτώση 27,8%!
Το μισθολογικό κόστος από 36 δις ευρώ που ήταν το 2009 αναμένεται στο τέλος της φετινής χρονιάς να φτάσει τα 26 δις ευρώ.
Παράλληλα με τον σφαγιασμό μισθών και συντάξεων που επέβαλαν κυβέρνηση ΕΕ και ΔΝΤ που οδήγησε σε πρωτοφανή ύφεση είχαμε και την εκτίναξη της ανεργίας και η οποία αναμένεται να πάρει πιο εφιαλτικές διαστάσεις.

Επίσης αν και μπροστά στα άλλα μπορεί να φαίνεται παρωνυχίδα, πρέπει να το αναφέρουμε γιατί είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει ότι αυτή η πολιτική υπαγορεύεται και υπηρετεί τα συμφέροντα μιας ελάχιστης κοινωνικής μειοψηφίας, μιας ολιγαρχίας του μαύρου χρήματος.
Η τρόικα απαιτεί την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα ακριβά IX, τα κοσμήματα και τα σκάφη και ταυτόχρονα, την κατάργηση των απαλλαγών στα τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας των IX των αναπήρων!!!

Το έχουμε ξαναγράψει. Οσο δεν υπάρχει ένα μαζικό ταξικό κίνημα που να βάζει το αιτήματα για άμεση παύση πληρωμών στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους και ταυτόχρονα εξόδου από την ευρωζώνη και την EE, όλα αυτά που παρακολουθούμε σήμερα δεν θα έχουν τέλος.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:43 μ.μ.

Έτσι όπως τα λέτε. Αφήνουν τώρα να εννοηθεί ότι ο Σαμαράς διαφωνεί για 13ο 14ο μισθό. Και ότι αυτό θα το δεχτούν. Ο Θεός να συγχωρέσει τα πεθαμένα τους! Δηλαδή μας έκοψαν τα πόδια τόσο καιρό, και λεν τώρα "δε θα σας κόψουμε τα αυτιά αλλά μόνο τα χέρια ..." Έτσι ε; για ακούστε πολιτικοί. Δε γουστάρουμε κανένα μέτρο που θα αυξήσει τα κέρδη των δανειστών. Γι αυτό να πάτε στον αγύριστο εσείς, οι διαπραγματεύσεις σας και οι τοκογλύφοι. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger