Home » , » Ολοι στους δρόμους σήμερα ενάντια στην συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου-τρόικας

Ολοι στους δρόμους σήμερα ενάντια στην συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου-τρόικας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 12:09 μ.μ.

ΚΚΕ, Σύριζα, Ανταρσύα και άλλες οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καλούν σήμερα σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Το ΚΚΕ καλεί τον κόσμο στις 6 στην Ομόνοια, ο Σύριζα στις 6 μ.μ στο Προπύλαια, ενώ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις την ίδια ώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Πρέπει να βουλιάξει σήμερα η Αθήνα. Η νεοκατοχική κυβέρνηση του διορισμένου τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου και τα φασιστοειδή της τρόικας πρέπει να πάρουν ένα δυνατό μήνυμα. 

«Το συλλαλητήριο να γίνει σταθμός για την κλιμάκωση του αγώνα και προετοιμασία για πανελλαδική, γενική απεργία. Βιομήχανοι, τραπεζίτες, τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, βάζουν ταφόπλακα σε ό,τι απέμεινε από τα εργασιακά δικαιώματα τσακίζοντας μισθούς, συλλογικές συμβάσεις, ασφαλιστικά και άλλες κοινωνικές κατακτήσεις. Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και χώρο εκπαίδευσης. Η επίθεση που επιχειρούν να εξαπολύσουν να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ολοι στη δράση για την επιτυχία των συλλαλητηρίων. Μπορούμε να σταματήσουμε το νέο έγκλημα που συντελείται με τη συμμετοχή της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, που απαρτίζουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις», γράφει πρωτοσέλιδα ο «Ριζοσπάστης».
«Είναι ώρα παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα. Για να ακυρωθεί η διαφαινόμενη εφιαλτική εξέλιξη και να γίνουν εκλογές, ώστε ο λαός να είναι δυναμικά παρών στις διαπραγματεύσεις και όχι εκβιαζόμενος από την τρόικα και τη συγκυβέρνηση. Να επιστρέψουμε στον πρωθυπουργό την "απειλή" ότι θα παραιτηθεί αν οι πολιτικοί αρχηγοί δεν συνυπογράψουν το νέο Μνημόνιο. Να παραιτηθεί! Θα είναι η μοναδική θετική υπηρεσία του! Και να μιλήσει ο λαός! Αυτές τις μέρες οι λαϊκές κινητοποιήσεις μπορούν να αποκτήσουν άμεση πολιτική σημασία», τονίζει η Αυγή.

Και παρακάτω η σχετική ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ, 6.00 μ.μ., ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΥΘΜΩΝΟΣ

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Η επαίσχυντη συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ να προχωρήσουν στο σφαγιασμό των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών δαπανών ως δώρο στη Τρόικα, στους Τραπεζίτες, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την ΕΕ για να εξασφαλιστεί η νέα δανεική σύμβαση-θηλιά στο λαιμό των εργαζόμενων και της νεολαίας

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δώσουμε άμεση απάντηση με τη συμμετοχή στη διαδήλωση περικύκλωση της Βουλής για να εμποδίσουμε ένα νέο πραξικόπημα της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου. Άμεσα να προχωρήσουμε σε Γενική Απεργία μέχρι να πέσει η πραξικοπηματική κυβέρνησης και να πάρουν πίσω τα αντεργατικά μέτρα! Ώρα να κλιμακώσουμε για να τους διώξουμε! Να επιβάλουμε διαγραφή του χρέους χωρίς όρους! Να επιβάλουμε τη εργατική απάντηση στη κρίσης τους!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7/2
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
 ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μαζικός ξεσηκωμός παντού! Μέτωπο αντίστασης και αγώνα!
Όχι στη δανειακή σύμβαση και στο νέο μνημόνιο-σφαγείο!
Κάτω τα χέρια από τους μισθούς, τις συντάξεις και τις συλλογικές συμβάσεις!

Δευτέρα 6 Φλεβάρη 2012

Πνιγμένες στα αδιέξοδά τους οι δυνάμεις του ιμπεριαλισμού, του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου και οι ντόπιοι υποτελείς τους διαβουλεύονται εντατικά δήθεν για τη σωτηρία της χώρας,      καλλιεργώντας παράλληλα ένα κλίμα πανικού και τρομοκρατίας στις λαϊκές μάζες. Στην πραγματικότητα αναζητούν τις μεταξύ τους ισορροπίες και συμβιβασμούς, μία νέα πίστωση χρόνου προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εντεινόμενη καπιταλιστική κρίση. Ωστόσο, σε ένα πράγμα είναι σύμφωνοι: ότι πρέπει να τσακίσουν κάθε  απομεινάρι εργατικών δικαιωμάτων, κάθε δυνατότητα της εργατικής τάξης και του λαού στη χώρα να οργανώσουν τις αντιστάσεις τους στην αντεργατική επιδρομή.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται  απαρέγκλιτα (παρά τις όποιες «κορώνες») και η διορισμένη      αντιδραστική κυβέρνηση  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ η οποία έχει αναλάβει για λογαριασμό των ξένων και ντόπιων αφεντάδων να οδηγήσει λαό και εργαζόμενους να ζουν και να δουλεύουν σε συνθήκες      πραγματικής κόλασης. Η νέα επίθεση που δρομολογούν, στο βαθμό που περάσει, όχι μόνο δεν θα οδηγήσει σε κανενός είδους ανάκαμψη, αλλά θα κάνει τη ζωή του κόσμου της δουλειάς πραγματικά αφόρητη, θα επεκτείνει την ανεργία, τη φτώχεια, και την εξαθλίωση.

Η αντίσταση του εργαζόμενου λαού αποχτά σπουδαία σημασία και είναι άμεση ανάγκη! Μέσα      από την ευρύτερη  δυνατή αγωνιστική κινητοποίηση και με κάθε τρόπο, ο λαός μας, οι      εργαζόμενοι, η νεολαία και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα πρέπει να σταθούν με το κεφάλι ψηλά      αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρέπει να πιστέψουν στη δύναμή τους. Να προσπεράσουν  διλήμματα και εκβιασμούς και να αποφύγουν την παραπλάνηση. Να κλιμακώσουν παντού τους αγώνες και την αντίστασή τους σε ένα ευρώ μέτωπο αντίστασης και  αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής.

Όλοι σήμερα στα  συλλαλητήρια!
Όλοι αύριο Τρίτη 7 Φλεβάρη στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία!

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 10:30 π.μ. - Σταδίου & Χρ. Λαδά  (Πλ. Κλαυθμώνος)

·     ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!
·     ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!
·     ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!
·     ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ - ΕΞΩ Η ΧΩΡΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΕ!


Η ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ /ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 6μ.μ.

Το κίνημα ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης/τραπεζιτών – ΕΕ ΔΝΤ περνάει στην αντεπίθεση. Συγκεντρώσεις έχουν ανακοινωθεί στην Ομόνοια, την Πλ. Κλαυθμώνος και το Σύνταγμα. Θα πραγματοποιεί πορεία μέχρι την Βουλή και περικύκλωση της. Οι Επιτροπές Αγώνα του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ θα συμμετέχουμε στην αποψινή συγκέντρωση των εργαζομένων όλης της Αττικής καταγγέλλοντας την επάισχυντη συμφωνία των κομμάτων του μαύρου μετώπου ΠΑΣοΚ/ΝΔ/ΛΑΟΣ   να ισοπεδώσουν στο συνολό της την κοινωνία προκειμένου να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα της διεθνούς καπιταλιστικής μαφίας. Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε. Να κατεβούμε όλοι απόψε και αύριο στους δρόμους. Συντονιζόμαστε με τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις εργατικές ενώσεις, τις λαϊκές συνελεύσεις, στην Πλ. Κλαυθμώνος 6μ.μ. απόψε. Η λαϊκή αντεπίθεση ξεκίνησε!

 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΡΟΪΚΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

H αντιλαϊκή επίθεση κλιμακώνεται με πρωτοφανή σφοδρότητα! 
Mήνες, τώρα, βομβαρδίζουν τις λαϊκές συνειδήσεις με την επείγουσα και επιτακτική ανάγκη της επιβολής και άλλων αντιλαϊκών μέτρων. Για να τα δικαιολογήσουν και να υφαρπάξουν τη λαϊκή ανοχή προτάσσουν, σταθερά, την αναγκαιότητα παραμονής στην Eυρωζώνη, τον εκβιασμό της χρεοκοπίας, την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και, τελευταία, προβάλλουν, προσποιούμενοι τους κοινωνικά ευαίσθητους, την «ευεργετική» επίδραση του «χαμηλού μισθολογικού κόστους» στην αντιμετώπιση της ανεργίας! Άθλιοι εκβιαστές και υποκριτές.

Κάτω από τις προσταγές της τροϊκας τα κόμματα της συγκυβέρνησης αποφάσισαν την καρατόμηση του κατώτατου μισθού της EΓΣΣE που θα συμπαρασύρει το σύνολο των μισθών. Ακολουθούν η άγρια περικοπή των επικουρικών συντάξεων, εκτεταμένες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, χτύπημα των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων, γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, σύνθλιψη των δαπανών υγείας, πρόνοιας και παιδείας, νέα φοροεπιδρομή, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Aυτές είναι οι εφιαλτικές απαιτήσεις - εντολές των δανειστών.

 Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για το PSI, το επιδιωκόμενο είναι η διασφάλιση των συμφερόντων των δανειστών, των κερδοσκόπων, των τραπεζιτών και των λοιπών «σωτήρων», μέσω μιας άκρως επαχθούς για την Eλλάδα συμφωνίας. H επιχειρούμενη από τους ιμπεριαλιστές ελεγχόμενη χρεοκοπία, με τη συνέργεια των εκπροσώπων της εγχώριας ολιγαρχίας, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, έχει ως προαπαιτούμενα μια νέα δανειακή σύμβαση, ασφυκτικότερου ελέγχου και υποδούλωσης, και ένα νέο μνημόνιο. H λεηλασία της χώρας και του λαού μας, η ανοικτή και απροσχημάτιστη προτεκτορατοποίηση της Eλλάδας, επιταχύνονται.

H νέα αντιλαϊκή έφοδος ξεκίνησε. Προβάλλουν, υποκριτικά, για να δικαιολογήσουν την άνευ όρων υποταγή τους, πως, με το PSI και το νέο υποδουλωτικό Μνημόνιο, εξασφαλίζεται η πληρωμή των μισθών, των συντάξεων και των υποχρεώσεων του ελληνικού κράτους απέναντι στο λαό. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που διασφαλίζεται είναι η πληρωμή των τοκοχρεολυσίων των επικυρίαρχων και δανειστών τους και η χώρα και ο λαός μας βυθίζονται στην καταστροφή και την υποδούλωση. H Eλλάδα επιστρέφει, με ταχείς ρυθμούς, στις μαύρες μεταπολεμικές δεκαετίες της μεγάλης φτώχειας και εξαθλίωσης, της μαζικής ανεργίας και της ξενιτιάς, της απροκάλυπτης επιτήρησης και κηδεμονίας από τους ιμπεριαλιστές.

Για να μπορέσει να αποκρουστεί η νέα βάρβαρη επίθεση  θα πρέπει, ακόμα πιο αποτελεσματικά, να απορριφθεί η ιδεολογία της ξένης υποδούλωσης, η κυβερνητική προπαγάνδα της υποταγής στο Μνημόνιο και στη λογική της στυγνής εργατικής εκμετάλλευσης που πλασάρεται σαν «ανάπτυξη», να αντιμετωπισθούν η κυβερνητική κινδυνολογία και τρομοκρατία. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να απομονωθεί η γραμμή του κυβερνητικού συνδικαλισμού που έδειξε όλη την αθλιότητά της με την πολιτική του "κοινωνικού διαλόγου" της ΓΣEE με τον ΣEB, μια γραμμή που λειτουργεί σαν φερέφωνο της πολιτικής του μνημονίου μέσα στο εργατικό κίνημα, εμποδίζει τη μεγάλη εργατική οργή κατά της κυβερνητικής πολιτικής να μετατραπεί σε μεγάλους μαζικούς αγώνες υπεράσπισης των εργατικών συμφερόντων.

Mόνη ασπίδα στην καταιγιστική επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι είναι οι μαζικοί τους αγώνες. Αυτοί τώρα πρέπει να ενισχυθούν και να κλιμακωθούν. Με την ανάπτυξη του συντονισμού των αγώνων και κινητοποιήσεων των εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των εργατοϋπαλληλικών κλάδων που δέχονται τα πυρά της κυβερνητικής επίθεσης, όπως είναι οι ΔEKO που μπήκαν τώρα στο μάτι του κυκλώνα. Mε το δυνάμωμα της πίεσης των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους για να συνεχίσουν και κλιμακώσουν τους εργατικούς αγώνες. Mε την επίτευξη της ενότητας των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων στους αγώνες που γίνονται, σε αντίθεση με πρακτικές ξεχωριστών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων σαν του ΠAME που αποδυναμώνουν τη μαζικότητα της κινητοποίησης της εργατικής τάξης. Mε την προσπάθεια για την πιο πλατιά συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργίες και τα συλλαλητήρια που οργανώνονται.

Tο M-Λ KKE καλεί κάθε εργάτη, κάθε υπάλληλο να δώσει «παρών» στην πανεργατική 24ωρη απεργία της 7ης Φλεβάρη και στα συλλαλητήρια που γίνονται. «Παρών» αγωνιστικό για την ανατροπή της πολιτικής του νέου μνημονίου, της φτώχειας και της ανεργίας.
Για την ισχυροποίηση ενός πλατιού μετώπου των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην πολιτική τρόικας-κυβέρνησης-οικονομικής ολιγαρχίας, ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική τρομοκρατία, ενάντια στις απολύσεις, για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά, του μισθού και του μεροκάματου, της σύνταξης, των συλλογικών συμβάσεων, όλων των εργασιακών δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων για δημόσια υγεία, παιδεία και ασφάλιση, για την απόκρουση των ιδιωτικοποιήσεων.



Αύριο έχουν καλέσει Πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:39 μ.μ.

Το ΚΚΕ (και όχι το ΠΑΜΕ) καλεί σήμερα στις 18:00 στην Ομόνοια (όχι στο Πεδίο του Άρεως)!

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:55 μ.μ.

Καλή δύναμη σε όλους που αντιστέκονται. θα νικήσουμε. mitsos175.

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:48 μ.μ.

Sorry ρε συντρόφια, αλλά θα τρελαθούμε σ' αυτή τη χώρα.

Η γσεε, και η αδεδύ, καλούν πορεία με προετοιμασία μίας ημέρας η και λιγότερο, και όλο αυτό φαντάζει σαν ντουφεκιά στο γάμο του καραγκιόζη.

Για τη τιμή των όπλων, ή μήπως κάνουμε πλάτη στο μαύρο μέτωπο των τραπεζιτοδεξιοφασιστών;

Αφού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα γνωρίζαμε πως το παιχνίδι είναι στημένο, οπότε και τα "γεράκια-προστάτες" της εργατικής τάξης θα έπρεπε να είναι υπ ατμόν για να διαχειριστούν ταξικά τα συμφέροντά μας.

Αλλά όχι. Οι καρεκλοκένταυροι και παχυλά αμοιβόμενοι, ώστε να μας εκπροσωπούν στα νταραβέρια με τα αφεντικά και τους σύγχρονους γκαουλάιτερ, αποφασίζουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ...ταξικό πόλεμο της μίας ντουφεκιάς.

Και το τιμημένο (από)κομμα της εργατιάς με τη σιδηρά κυρία της τάξης, που έχουν ένα σκασμό αναλύσεις για τα πεπραγμένα στον ελληνικό καπιταλισμό και στα μέτρα που πρόκειται να πάρει το μαύρο μέτωπο του σοσιαλφασισμού, πως και δεν κάλεσε κινητοποιήσεις νωρίτερα αντί να βρεθεί ουρά στις συνδικαλιστικές ιντελιγκέτζιες;

Πολλά τα ερωτήματα για την αριστερά, και περισσότερα για τους απλούς αγωνιστές της που εκτός από το σκυλολόι του μαύρου μετώπου, ανεχόμαστε τελικά και το (ας μου επιτραπεί η φράση), και το μαύρο μέτοπο της καθεστωτικής κοινοβουλευτικής αριστεράς.

Με τις υγείες μας...

Αισιόδοξο μήνυμα της εβδομάδας που πέρασε, η μαζική, μαζικότατη πορεία του αναρχικού, αντιεξουσιαστικού χώρου.

Να τελειώνουν οι αυταπάτες να πέσουν οι μάσκες, και να μετρηθούμε αριθμητικά και ποσοτικά πόσοι είμαστε.

Αυτή η καθεστωτική αριστερά, αποδεικνύετε πολύ κατώτερη των περιστάσεων...

mikeB

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:49 μ.μ.

ρε mike b εισαι εκτος τοπου και χρονου το παμε ειχε εξαγκιλη για της 9 φλεβαρη απεργια και γινοταν δουλεια εσεις στον αναρχικο πρεπει ν να διωξεται τους φασιστες απο την ιντιμεντια να φυγουν τωρα οι πρακτορες της πρεσβιας μονο τοτε ο χωρος θα κανει επαναστατικα αλματα.

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:27 μ.μ.

Μαλιστα ακούσαμε για αλλη μια; φορα την επαναλαμβανόμενη και μονότονη

"κριτική" απέναντι στο παμε ,ωραια ως εδω απο την αλλη ομως αν πρέπει να

ανησυχείς για την δράση του κκε μια φορα πόσες φορές πρέπει να

προβληματιστείς για το γεγονός πως ολοι οι αλλοι, μαζι και εσυ

δεν εισαι ικανός ουτε για τα μισα (και πολλα λεω) ωραια λοιπον τα τσαμπα

λογια που μας τσαμπουνάς αλλα για αλλη μια φορα λογια.

Περιμένω να ακουσώ τις επιτυχίες σου για να με πείσεις εκτος απο

την μικροαστική σου κλάψα.

ΥΓ

Και επειδή ειμαι πολλά χρόνια εργάτης τα αυτια μου απο την ακατάσχετη

φλυαρία εχουν γινει σαν του ελέφαντα απο τα κουφια λογια,που οπως παντα

συνεπέστατα μετα το σχόλασμα,σε αναντιστοιχια με την εκκωφαντική σιωπή στους τόπους

εκμετάλλευσης της εργατικης ταξης.

Με δυο λογια μπροστά στα αφεντικά 9/10 φορές "κάνουμε την πάπια" και

μετα κάνουμε και κανα παρτάκι γιατι χωρίς πάρτυ πως θα γινει η εργατική

αντεπίθεση

Και δεν μου λες η επιτυχημένη αναρχική πορεία σύμφωνα με αυτα που

λες γιατι δεν την χαρακτηρίζεις οπως συνηθίζεται λιτανεία τι συμβαίνει με

την τεστοστερόνη οταν είστε μονοι σας την ξεχνάτε στο σπιτι ?

Αυριο που θα ειναι πολλοί οι διαδηλωτές θα θυμηθείς να την πάρεις μαζι σου η¨οχι...

Και επ της ουσίας τωρα αυριο γίνεται μια κινητοποίηση που ο καθε ενας μας

επιλέγει να κινητοποιηθεί οπος εκείνος θελει απέναντι σε αυτους

που του δυσκολεύουν την ζωη ειναι η κατάλληλη στιγμή να μου πεις και να

σου πω τι δεν γουστάρει ο ενας στον αλλον ? δεν μπορεί να γινει άλλη

στιγμη τοσο βιαστικός μου εισαι.

Αυτο δείχνει την συνείδηση (αν υπάρχει) του καθε ενος και κατα πόσο πιστεύει

βαθιά αυτα που λεει (και δεν κανει συνήθως) .Αλλα είπαμε λόγια

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:06 π.μ.

Aσε ρε 8:49 τα ίδια και τα ίδια λές με τους φάσίστες για το Indymedia και τους ανθέλληνες πράκτορες.. Και εσείς να διώξεται τους φασίστες του Περισού και τους καπιταλιστές που σας χρηματοδοτούν.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:27 π.μ.

Πονάει το φασισταριό το μαύρο, μέσα στα blogs και τα site τους μεγαλειώδεις πορείες με χιλιάδες καταπιεσμένους στο δρόμο αυτοοργανωμένα.

Πονάει όμως απ' ότι φαίνεται, και την καθεστωτική αριστερά και το κόμμα του λάου-λάου.

Ότι βγαίνει πιο αριστερά από την επίσημη, θα πρέπει να λοιδορείτε και να χτυπιέται ιδεολογικά (λέμε τώρα), σαν προβοκάτσια...

Άντε μάγκες με το σφυρί και το δρεπάνι (που έχει αντικατασταθεί με το σταυρό της Λιάννας και το δρεπάνι), να φυλάξετε την αστική νομιμότητα όπως μόνο το (από)κομμα του λαού ξέρει να κάνει από τη Βάρκιζα και μετά.

Είναι ο ξεπεσμένος κομμουνισμός Βλάκα.

Παρέα με τα Ματ μπροστά από το κυνοβούλιο, μη τυχόν και δεν μπουν μέσα τα τζιμάνια μας να ψηφίσουν.

Ένας είναι ο εχθρός "συντρόφια" ...ο ρεβιζιονισμός.

Τα συλλυπητίριά μας στον εκλιπών σύντροφο και στο "εργατικό" του κόμμα Κιμ Γιονκ Ιλ.

Το παγκόσμιο προλεταριάτο Θρηνεί μαζί με τη σιδηρά κυρία της ντόπιας επαναστατοσύνης...

Και οι απολυμένοι της τυποεκδοτικής και του 902 μαζί.

Ότι είναι αδιαμεσολάβητο και δεν ελέγχεται από τον περισσό, είναι και ύποπτο.
Εδώ σήμερα το μπλόγκ του "κ"κε, έβριζε τους συριζαίους επειδή κάποιος βουλευτής είχε ψηφίσει την καραμέλα του ευρωμονόδρομου.
Σεχταριστές με την απόλυτη αλήθεια κλεισμένη σαν επτασφράγιστο μυστικό στα θεωρεία μέσα στο σπίτι του λαού.

Οι πράκτορες λοιπόν του indy και ο α/α χώρος, δεν κατανέμουν σωστά την τεστοστερόνη τους.
Τουλάχιστο όμως, που και που την αφήνουν να βγει στην επιφάνεια, τόσο όσο να παρατηρούμε αδιαμφισβήτητα, πως έχουν γεμίσει οι ελληνικές φυλακές από ...προβοκάτορες.

Αλήθεια, πια ακριβώς ήταν η χρονική στιγμή που το (από)κομμα του περισσού έκανε αδιαμεσολάβητους εργατικούς αγώνες, εκτός από τις λιτανείες στα λιμάνια χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Και γιατί τελικά μέσα στις φυλακές και τα νεκροταφεία είναι μόνο "προβοκάτορες;".

Και όσο για την ακατάσχετη φλυαρία, να πας να τα πεις στους εργαζόμενους της καπιταλιστικής επιχειρησούλας του περισσού, που μπήκε στο άρθρο 99.

Bussines us usual.

Mikeb

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger