Home » , » Τρομοκρατούν με ψέματα τον Ελληνικό λαό - Βίντεο απ' τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

Τρομοκρατούν με ψέματα τον Ελληνικό λαό - Βίντεο απ' τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 | 4:29 μ.μ.

Το λαϊκό ποτάμι της λαϊκής οργής δεν γυρίζει πίσω. Θα πνίξει τα ασπόνδυλα υποκείμενα που παρουσιάζονται πολιτική ηγεσία της χώρας όσο εκβιαστικά-τρομοκρατικά διλλήματα και να βάλουν.

Μια μέρα πριν την ψηφοφορία της νέας δανειακής σύμβασης από την βουλή που θα αλυσοδέσει τον ελληνικό λαό και θα ρίξει στα τάρταρα το βιοτικό του επίπεδο, το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης ρίχνει όλες του τις δυνάμεις για να αποδεχθεί ο λαός την οριστική του καταδίκη.

Ακούσαμε σήμερα τον ΓΑΠ σε ένα κρετσέντο κινδυνολογίας, τρομοκρατικών και εκβιαστικών διλλημάτων να βαφτίζει «πατριωτικό καθήκον» την αποδοχή των βάρβαρων μέτρων από το λαό. Οντως έχει ένα καθήκον το αστικό πολιτικό σκηνικό της χώρας. Να σώσει τα κέρδη των πλουτοκρατών που σε ένα βαθμό σήμερα δοκιμάζονται απ’ την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο εξαθλιώνοντας τα λαϊκά στρώματα, φτάνοντας το λεγόμενο «εργατικό κόστος» στα επίπεδα τριτοκοσμικών χωρών. Αυτό είναι το πατριωτικό καθήκον όπως το εννοεί το πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν. Δ. κατέφυγε σε πολιτικούς ακροβατισμούς και παπαγαλίζοντας κι αυτός το τροπάριο της κινδυνολογίας περί χρεοκοπίας της χώρας προσπάθησε να δικαιολογήσει το μέχρι πρόσφατα αντιμνημονιακό προσωπείο του, και να αιτιολογήσει με αστειότητες την απόφαση του για την ψήφιση του νέου πιο βάρβαρου μνημονίου. Επανέλαβε κι αυτός όσα είχαμε ακούσει από Παπαδήμο, Παπανδρέου, Βενιζέλο. Δεν θα αφήσω, είπε, την χώρα χωρίς φάρμακα, καύσιμα και τον κόσμο να προμηθεύετε τρόφιμα με δελτίο μας είπε κι αυτός, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κατάρρευση του αντιμνημονιακού προσωπείου που φορούσε για δυο χρόνια η Ν.Δ.

Ελα όμως που ο «βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή» και ο λαός δεν «τσιμπάει» στα εκβιαστικά-τρομοκρατικά διλλήματα; Μάλιστα έφτασαν στο σημείο, αστικές φυλλάδες –όπως το πρωτοσέλιδο «καρεδάκι» που δημοσιεύουμε από την εφημερίδα «Παρόν»- να μιλάνε ανοιχτά ότι «Τρομοκρατούν με ψέματα τον λαό».

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Παπαδήμιος θα απευθύνει –σύμφωνα απ’ ότι λένε τα ΜΜΕ- και άλλο διάγγελμα του προς τον ελληνικό λαό. Αναρωτιόμαστε πάντως: Τι άλλο έχει να μας πει στην προσπάθεια του να μας τρομοκρατήσει και να μην σχηματίσουμε αύριο ένα τεράστιο ποτάμι λαϊκής οργής που θα πνίξει όλο το αστικό πολιτικό σκηνικό που θέλει να μας οδηγήσει στα κρεματόρια τις δυστυχίας και τις μιζέριας; Ότι αν δεν αποδεχτούμε τον αυτοχειριασμό μας, θα μας καταλάβουν οι Νεφελίμ;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger