Home » , » Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο

Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 | 12:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ως τώρα, όταν έβλεπαν κάποιο νεαρό να πετάει μολότοφ στη βουλή τον λέγανε προβοκάτορα. Ακόμα και Αριστεροί παρασυρόμασταν από την προπαγάνδα και υποψιαζόμασταν ο ένας τον άλλο. Ήταν βλέπετε πονηρό και ύπουλο το ψέμα. Καλά φτιαγμένο.

Όμως σιγά σιγά η αλήθεια φάνηκε. Οι μπάτσοι χτύπησαν υπακούοντας στις διαταγές αχρείων απατεώνων. Χωρίς αφορμή και δίχως έλεος. Χτύπησαν παιδιά, αγανακτισμένους, σκότωσαν με τα χημικά, απώθησαν γέροντες, κλότσησαν αναίσθητους .... 

Ο λαός τους κατάλαβε. Γνωρίζει τώρα, γιατί αισθάνεται το ίδιο, πως εκείνος που πιάνει τη πέτρα, είναι ένας από αυτούς. Δεν είναι πια ο ακραίος, ο αναρχικός, ο γνωστός άγνωστος. Είναι ο άνεργος, ο φοιτητής, ο υπάλληλος, ένας από μας ... Είναι αυτός που έχει προδοθεί. Που πίστευε κάποτε στα λόγια των δοσίλογων και είδε τη ζωή του να καταστρέφεται.

Ο κόσμος δε φωνάζει όπως πριν. Σφίγγει τα δόντια, τις γροθιές, νιώθει αυτό τον κόμπο στο λαιμό, όταν προσπαθείς να μη δακρύσεις από οργή. Είμαστε πικραμένοι. Μας πουλήσατε. Σας δώσαμε εξουσία και μας τα πήρατε όλα. Σας δώσαμε αξιώματα και μας ατιμάσατε.

Τώρα χειροκροτεί το γιουχάισμα αυτός ο οποίος πήγαινε στις συγκεντρώσεις των πολιτικών. Αυτοί που έραιναν πριν με λουλούδια τα θρεφτάρια του συστήματος, τώρα θέλουν να τους ρίξουν πετρέλαιο. Και να τους βάλουν φωτιά.

Οι δήμιοι έχασαν. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Είμαστε όλοι απέναντι τους. Δεν θα πω άλλα. Θα μιλήσουν οι πράξεις του λαού. Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο.

mitsos175.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:14 μ.μ.

γιατι αν ειναι αναρχικος τι προβλημα υπαρχει? Οι αναρχικοι ειναι αυτοι που σηκωνουν το μεγαλυτερι μερος της εκαστοτε συγκρουσης και εχουν ενα σωρο δικους τουσ ανθρωπους στα κελια της δημοκρατιας

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:32 μ.μ.

Σωστή παρατήρηση 4:14μμ. Ευχαριστώ. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι όλο και περισσότερος κόσμος αλλάζει την τακτική της σύγκρουσης, γίνεται πιο δυναμικός. Δεν ήθελα να προσβάλλω τους αναρχικούς. mitsos175.

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:38 μ.μ.

ΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΛΗ.ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΖΥΜΩΣΗΣ.ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΖΥΜΩΣΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ.ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΗΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ - ΕΚΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.-

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger