Home » , » Συναυλίες αλληλεγγύης χωρίς ...ένοχο. Και γύρω να μυρίζει διχασμό.

Συναυλίες αλληλεγγύης χωρίς ...ένοχο. Και γύρω να μυρίζει διχασμό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012 | 7:05 μ.μ.

Σωματική έρευνα, σεκιουριτάδες που έλεγχαν τα πάντα, κόσμος που αποδοκίμασε και κόσμος που αποδοκίμασε αυτούς που αποδοκίμασαν. Γιούχα πάνω στα γιούχα και όλοι φτωχοί, μεσαίοι και πλούσιοι τραγούδησαν τη φτώχεια και το χάλι των άλλων. Αυτά έγιναν στη συναυλία Νταλάρα στο Ν. Ηράκλειο.

Συναυλίες αλληλεγγύης χωρις να δείχνουν τον ένοχο. Η μήπως ο ένοχος είναι ο λαός;
Και γύρω να μυρίζει διχασμό. Ας σκεφτουν λίγο παραπάνω όσοι στηρίζουν.
Ποιόν θα εξυπηρετήσει τελικά όλο αυτό; Το λαό, με τραγούδια σαν ελεημοσύνη; Και μεσα του πως θελουν να λειτουργήσουν τα τραγούδια; Λυτρωτικά, ξυπνώντας μεσα του την ανάγκη να παλέψει με κάθε τρόπο ενάντια σε αυτούς που τον έφεραν εδώ; Η απλά τραγουδάμε κλαίμε την άτιμη τη μοίρα μας και πάμε σπίτι ήσυχοι κι ακίνδυνοι;
Λαός ή Κολωνάκι;
Ωρα για αποφάσεις...

Πηγή: Εδώ και τώρα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:34 μ.μ.

Ο κόσμος-ραγιάς-ρεντίκολα που πηγαίνει να τραγουδήσει τον πασοκοδιαπλεκόμενο ταλλαροΝταλάρα είναι ό,τι αθλιωδεστερο και ξεφτιλισμένο έχει σήμερα ο λαός. Είναι αυτοί ακριβώς που βρίζουν τους απεργούς διότι κλείνουν την Ομόνοια και δεν μπορούν να πάνε στα ...μαγαζιά ...για ψώνια, που τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο, που έχουν διοριστεί οι κοπρίτες από πόρτες και παράθυρα στο Δημόσιο με το ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ και ζουν εις βάρος μας, που για ό,τι συμβαίνει φταίει η Αριστερά που δεν ...ενώνεται (μάλλον για να συνεχίσουν το φαγοπότι, έτσι νομίζουν). Σε τέτοια ανδράποδα που καταδέχονται να γλύψουν όποιο ψίχουλο τους πετάξουν οι εξουσιαστές και τα νταλαροτσιράκια τους αξίζει μόνο η γιούχα και η περιφρόνηση!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger