Home » , » "Ράδιο Αρβύλα" για ΚΚΕ και ..πατάτες

"Ράδιο Αρβύλα" για ΚΚΕ και ..πατάτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 | 1:09 π.μ.

Είναι γνωστή η αρχική θέση που πήρε το ΚΚΕ στο λεγόμενο κίνημα της πατάτας, άσχετα αν μετά προσπάθησε ανεπιτυχώς να την ανασκευάσει. Η συγκεκριμένη θέση του ΚΚΕ έγινε αντικείμενο σχολιασμού –χαρακτηριστική η γελοιογραφία από το «Ποντίκι» που παραθέτουμε- ενώ παράλληλα έγινε και θέμα σχολιασμού από την σατιρική εκπομπή του Αντένα «Ράδιο Αρβύλα».

Η αντίδραση του «Ριζοσπάστη ήρθε με ένα άρθρο που το τιτλοφορούσε «Η μπόχα της Αρβύλας» και την απάντηση από τους συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής την παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

The Kom
13 Μαρτίου 2012 στις 3:57 π.μ.

H sxesi ton Radio Arvyla me to sovrako tou Pagkalou einai palia, kai thermi. Apo kei kai pera, arage einai tyxaio oti tin Kyriaki o Pagkalos ksespase se antikomounistiko delirio sto Vima, kai tin Deftera piasan douleia aftoi??? De nomizo!

Edo pantos hdh exoume arxisei na tous apokaloume "Poutanakia tou Pagkalou". Pios na to pisteve oti boreis na eksagoraseis 4 karagiozides me ena vraki!!!!

13 Μαρτίου 2012 στις 4:06 π.μ.

Η αισθητική του video χαρίζει oscar στον Στράτο!!Το ΚΚΕ θα επαληθευθεί και πάλι.Δεν βοηθάμε τους αδικημένους χτυπώντας το κόμμα των φτωχών.Αλληλεγγύη κι ενότητα στους κοινούς αγώνες,σύντροφοι.Κι ας είμαστε πολλά κομμάτια.Να φύγουμε απ`τη ζάλη της ενότητας γιατί,για όλους μας,ο εχθρός είναι Ενας.

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2012 στις 8:25 π.μ.

KKE :"ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ"
Τι στο καλό με τον Περισσό;Δεν είπαμε ντε και καλά να υμνήσει τις κινήσεις των πολιτών για την φθηνή πατάτα.Ψυχρά ιδωμένο αυτό το φαινόμενο, δεν είναι τίποτε άλλο, από υπαίθριο εναλλακτικό εμπόριο, το οποίο ας σημειωθεί, έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη, χωρίς φυσικά να απειλήσει τα θεμέλια κανενός συστήματος Μονοπωλίων ή Τράστς.
Αλλά από την άλλη να εξομοιώνεται-δια στόματος Μαϊλη-η πρωτοβουλία πολιτών, με τα κόλπα των αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ περί "προσφορών" και τα τοιαύτα, καταντά γελοίος εμπαιγμός που προσβάλλει την νοημοσύνη μου.
Προσωπικά βρίσκω λάθος και την αντίληψη ότι το ζήτημα έγκειται απλά στο γεγονός, του μή ελέγχου των διαδικασιών από το ίδιο το ΚΚΕ, άρα και την εχθρότητά του προς όλα τα αυτόνομα κινήματα.
Η πραγματικότητα είναι περισσότερο ζοφερή. Και εξηγούμαι ευθύς αμέσως.
Ισχυρίζομαι ότι πρώτα από όλα το ΚΚΕ έχει χάσει τις αισθήσεις του εδώ και δεκαετίες, αυτές έχουν αντικατασταθεί από εμμονές...
Ισχυρίζομαι ακόμη ότι το ΚΚΕ έχει χάσει τις αξίες του, έχουν δε υποκατασταθεί από ένστικτα με κυρίαρχο αυτό της αυτοσυντήρησης...
Προσπαθώντας να αποφύγει παλαιότερα λάθη του "Ιστορικού ΚΚΕ", καταφεύγει σε προχειρότητες αδιάβαστου μαθητή. Το εργαλείο αυτό (διότι το κόμμα είναι το εργαλείο των καταπιεζόμενων τάξεων) δεν μπορεί να παράξει ιστορία...
Αφήνει τη δουλειά αυτή να την κάνουν οι αντίπαλες τάξεις και τα όργανά τους.
Αυτό το ,ασκόπως περιφερόμενο, πολιτικό πτώμα εδώ και δεκαετίες, παράγει μόνο ιδεολογικά αδιέξοδα στα μέλη του, ενώ είχε γαλουχήσει πολλές γενιές νεολαίων στην αντίληψη ενός brutal συλλογικού κοινωνικού τσαμπουκά... στην εικόνα του ανιαρού Κνίτη...φιγούρας επιθεωρησιακού νούμερου...
Υ.Γ.:
Κατά τα λοιπά εύχομαι δύναμη και κουράγιο στα μέλη και μικρομεσαία στελέχη του ΚΚΕ να αντέξουν τις παλινωδίες που θα ακολουθήσουν από την ηγετική ομάδα του Περισσού.

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2012 στις 10:39 π.μ.

ΑΡΒΥΛΕΣ, ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ VIDEO.

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2012 στις 11:22 π.μ.

Για μια ακόμα φορά πολιτικά σχόλια και κριτική απο τους αρβύλες.. Καλά είμαστε σοβαροί? Δίνετε βήμα στο απολιτίκ, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ανάχωμα του συστήματος?

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2012 στις 1:18 μ.μ.

ο μπουτάρης θα ξαναείναι υποψήφιος, οι "αρβύλες" θα ξανακάνουν "πάρτυ προβολής" του κου δημάρχου...

ουστ καραγκιοζάκια

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2012 στις 1:25 μ.μ.

Οι Αρβύλα έδειξαν το ποιον τους και πόσο τους αγγίζουν όλα όσα γίνονταν όταν μετέδιδαν τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης του ΓΑΠ έχοντας συνδυάσει τη φωνή του Πεταλωτή με την τσόντα της Τζούλιας. Η χυδαιότητα και η φαυλότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τελευταία είναι πολύσ υχνό το φαινόμενο παραγωγοί εκπομπών και άλλοι φορείς που έχουν απολιτικ ακροατήριο να επιτίθονται στο ΚΚΕ. Καρπετόπουλος - Πανούτσος, εκπομπές του Star, σύνδεσμοι φιλάθλων Κλπ

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2012 στις 2:43 μ.μ.

Oι Αρβύλα είναι ΠΑΣΟΚοι γιατί το είπανε οι ΚΝιτες...

Το 2001 στην Αργεντινή επί ΔΝΤ ρε ΚΝΙτες τι διαβάζατε?

Ακόμα τη δεξιά παρέκκλιση στο ΚΚΣΕ του Ι.Β.?

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2012 στις 2:45 μ.μ.

Δείτε κι αυτό:

http://2310net.wordpress.com/2012/03/13/%CE%B7-%CF%83%CE%AC%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-2/

13 Μαρτίου 2012 στις 6:11 μ.μ.

Ρε αυτοί είναι καιροσκόποι. Δεν κατόρθωσαν να το καπελώσουν και το απαξίωσαν, για να μην πάρει λαϊκή εκταση, και μείνουν αυτοί στην απ' έξω.

15 Μαρτίου 2012 στις 1:28 π.μ.

@Βαθύ Κόκκινο:
Γράφετε: "Είναι γνωστή η αρχική θέση που πήρε το ΚΚΕ στο λεγόμενο κίνημα της πατάτας, άσχετα αν μετά προσπάθησε ανεπιτυχώς να την ανασκευάσει"

Τελείως ανακριβές.
«Ανασκευάζω» σημαίνει αναιρώ, ανατρέπω, διαψεύδω.
Τι προσπάθησε να «ανασκευάσει» («ανεπιτυχώς») το ΚΚ από την αρχική θέση του;

Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2012 στις 6:15 μ.μ.

Το κινημα της πατατας θα αποσυρθεί μετα τας εκλογάς.Μετα θα δουμε τι θα λένε οι παντογνωστες που ψαχνουν εχθρούς στο ΚΚΕ. δΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ αλλά εδω δεν τα λέει απλά καλά.Εχει δικιο 100%.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger