Home » » Ομιλία της Α. Παπαρήγα στην Αλεξανδρούπολή (Βίντεο)

Ομιλία της Α. Παπαρήγα στην Αλεξανδρούπολή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 | 3:53 μ.μ.

Περιοδεία πραγματοποιεί στην Ανατολική Μακεδονία η Αλέκα Παπαρήγα. Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε πώς παρουσίασε η τηλεόραση του «902» την ομιλία που έδωσε η γ.γ του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη. Η. Α. Παπαρήγα εκτίμησε ότι θα έχουμε τις χειρότερες εκλογές που υπήρξαν από το 1974 και στις οποίες το βάρος θα δοθεί στην νόθευση του μυαλού των εργαζομένων.

Η ίδια κάλεσε και τον λαό να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ, ενώ δεν παρέλειψε να επαναλάβει τις γνωστές θέσεις του κόμματος της για τις παρελάσεις της 25ης Μάρτη. «Τα στρατιωτικά και παραστρατιωτικά όργανα παρεμβαίνουν και κάνουν προβοκάτσιες και ετοιμάζονται για τις 25 του Μάρτη στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Τζαβέλας
11 Μαρτίου 2012 στις 4:26 μ.μ.

"Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες;
αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή,
όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος.
Αντέχεις;"
Νίκος Καζαντζάκης

S.N.
11 Μαρτίου 2012 στις 6:37 μ.μ.

Αλήθεια ο 902 γιατί δεν καλύπτει και εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ τι διάολο ψώρα έχουμε;

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2012 στις 9:10 μ.μ.

Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν, εάν γίνουν θα είναι εκλογές όχι μόνο βιασμού της θέλησης και της συνείδησης του λαού, αλλά εκλογές βίας και νοθείας. Γι' αυτό ας ξυπνήσει το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ και ας ζητήσουν την παρουσία διεθνών παρατηρητών του ΟΗΕ (όχι της ΕΕ) στις εκλογές. Το όλο κόλπο δεν θα γίνει στα εκλογικά τμήματα, εκεί είναι δύσκολο, αλλά στη ροή των αποτελεσμάτων μέσω της ιδιωτικής εταιρίας και το Υπουργείο Εσωτερικών. Διαφορετικά ό,τι και να ψηφίζει ο λαός τρόϊκαπασοκονουδού θα βγαίνει. Ή μήπως θεωρείτε ότι θα διστάσουν;

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2012 στις 9:33 μ.μ.

"Τα στρατιωτικά και παραστρατιωτικά όργανα παρεμβαίνουν και κάνουν προβοκάτσιες και ετοιμάζονται για τις 25 του Μάρτη στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά."

Revolution ade portas

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger