Home » , » Μπεεε-νιζέλος

Μπεεε-νιζέλος

Από mitsos175 , Σάββατο 21 Απριλίου 2012 | 1:09 π.μ.

Ομιλία Μπενύτο. Ηράκλειο 20/4/2012

Μπενύτοοο! Όσο πας μωρό μου, μοιάζεις του Μουσολίνι. Προβλέπω να σε κρεμάσουν ανάποδα μετά τις εκλογές. Με τέτοιο εκτόπισμα βέβαια, θα δυσκολευτούν να σε ανεβάσουν, θα κοψομεσιαστούν.
Σου έχω άσχημα νέα και ακόμα χειρότερα νέα.

Τα άσχημα νέα: Πας για την κηδεία σου. Παρόλη την μπουγάδα των καναλιών, ο λεκές της προδοσίας του λαού δεν βγαίνει με τίποτα. Όσο και να μας χτυπάνε στο κεφάλι οι μπάτσοι, που διατάξατε να μας αποκλείσουν από τους  δρόμους, αμνησία δεν πάθαμε. Φταίει το έρμο το στομάχι που είναι άδειο. Και να θέλουμε να ξεχάσουμε ότι μας έφαγες τους μισθούς, δεν μας αφήνει.

Τα χειρότερα νέα: Οι σύντροφοί σου στο Μπατσοκ. Λένε παίρνουν κολλύριο από τα φαρμακεία να φαίνονται κλαμένοι το βράδυ της 6ης Μαΐου. Η μαμά Μαργαρίτα, έχει παραγγείλει πέπλο. Να μη φαίνεται ότι γελά που θα βγεις πέμπτος και με μονοψήφιο. Πόσο σε αγαπά ο Γιωργάκης! Όσο τον αγαπάς και συ. Αλλά περισσότερο, σε περιμένει στη γωνιά ο Κινέζος. Έχεις ακούσει για την κινέζικη εκδίκηση έτσι;

Γιατί να μη αγαπούν τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας σου; Τι τους έκανες; Τους έδωσες στεγνά, τους άδειασες, αποποιήθηκες κάθε ευθύνη για το έγκλημα κατά του κόσμου, το οποίο εκτελέσατε μαζί, και λες τώρα, ότι δεν κάνατε μαζί το φόνο, αλλά σε παρέσυραν αυτοί, οι κακές παρέες. Μπράβο θάρρος! Τι να πρωτοθαυμάσει σε σένα κάποιος αγορίνα μου. Τη λεβεντιά σου να αδειάσεις τους πρώην αρχηγούς σου, αφού έγινες όμως αρχηγός, όχι πιο πριν, την ειλικρίνεια σου με το χαράτσι της ΔΕΗ, ξέρεις αυτό που ορκιζόσουν ότι δε θα βάλεις, την ταπεινοφροσύνη σου (προπάντων αυτή), που ούτε 20 «εγώ» δεν είπες σε μια συνέντευξη….

Ήταν ωραία στο Ηράκλειο ε; Λαοθάλασσα χωρίς λαό.  Ένιωθες άνετα με τόοοση άπλα. Ένα στάδιο πέντε έξι χαχόλοι (πόσο σου στοίχισαν; δεν φώναζαν πολύ), μερικές διμοιρίες μπάτσων, μη σου χαλάσουν το κουστούμι (άντε μετά να βρεις τόσο ύφασμα για άλλο) και ο ελέφαντας. Καλό το τσίρκο. Το νούμερο όμως χιλιοειπωμένο.

Άκου αγόρι μου ξινό, που θες και πρωτιά, τρομάρα σου. Πρόδωσες τον ελληνικό λαό. Ψήφισες και υπερασπίστηκες με πάθος την πολιτική των ξένων και ντόπιων αφεντάδων. Σα μπουλντόκ λυσσασμένο, έπεσες πάνω στους μισθωτούς και κατασπάραξες το μισθό, χωρίς ο ίδιος να ιδρώσεις ποτέ σου για τίποτα. Έκοψες τη σύνταξη από τους ηλικιωμένους και σε συνδυασμό με το απαίσιο σύστημα ασθενείας (όχι Υγείας), τους καταδίκασες σε βασανιστικό θάνατο.  Με τον αδιάβαστο, τρομοκράτησες ανήλικους χτύπησες γριές, κοπέλες, νέους, εργαζόμενους, αυτούς που του τώρα με θράσος ξαναμμένου μπαμπουίνου, ζητάς να σε συγχωρέσουν. Αμ δε! Καταπάτησες κάθε έννοια ηθικής, ακόμα και τους νόμους και το Σύνταγμα που εσείς, οι αστοί ψηφίσατε. Συμμετείχες σε μια μισητή κυβέρνηση Κουίσλινγκ, που άφησε μαθητές χωρίς βιβλία, φαγητό και θέρμανση.

Στα επιτεύγματά σου είναι ακόμη, η υπεράσπιση κάθε κομματικού λαμόγιου και κλεφτή. Έδωσες δουλειές σε καναλάρχες, ενώ έκανες ανέργους πάνω από ένα εκατομμύριο νέες και νέους. Κατάστρεψες κάθε συνδικαλισμό, κάθε εργασιακό δικαίωμα. Επανέφερες τη δουλοπαροικία και τη φεουδαρχία.

Για τη δυσβάσταχτη φορολογία, την αύξηση του ΦΠΑ, το χαράτσι της ΔΕΗ, που ο ίδιος ανακοίνωσες ποιος φταίει; Η μανά σου που σε γέννησε.      

Ξεπούλησες ακόμα δημόσια περιουσία, παρέδωσες την κυριαρχία της χώρας, τη χρεοκοπήσατε, ταπεινώσατε το λαό, μας εκβιάσατε μας τρομοκρατήσατε και τώρα θέλετε ψήφο. Ρε άντε στο διάολο. Που γράφει πάνω στη φάτσα μας, ότι είμαστε μαζοχιστές με μαλάκυνση;

Βίασες κάθε έννοια δημοκρατίας, εγκαθιστώντας ναζισμό. Χτύπησες μαζί με τα ασπόνδυλα χρυσά αυγά, αθώους φτωχούς, που είχαν την ατυχία, να έρθουν στην Ελλάδα της Χρεοκοπημένης Μεταπολίτευσης. Κατήργησες το Άσυλο και φακελώνεις τους πάντες, ενώ αφήνεις τους μεγάλους να διώχνουν τα κεφάλαια σε ξένες τράπεζες.

Μόνο εσύ θα έκανες χειρότερη καταστροφή και από μετεωρίτη. Ποτέ τόσοι πολλοί, δεν πέρασαν τόσα πολλά μαρτύρια, σε τόσο λίγο χρόνο, από τόσο λίγους.

Αλλά δεν σε μισώ μόνο γι αυτό. Σε σιχαίνομαι βρωμερέ και τρισάθλιε πολιτικάντη, γιατί αυτά, τα έκανες πατώντας σε αγώνες ανθρώπων, που πίστεψαν στο Σοσιαλισμό, στη Δημοκρατία, στην Αλλαγή. Καπηλεύτηκες τους αγώνες απλών εργαζομένων, που σε έβγαλαν  στη βουλή για να ζεις μέσα στη χλιδή, ενώ άστεγοι ψάχνουν τα σκουπίδια.

Ετοιμάσου. Η ώρα του λογαριασμού έφτασε. Το χαράτσι που θα σου στείλει ο λαός με την ψήφο, θα είναι ανάλογο με τα εγκλήματα σου.

Μετά αηδίας. Ένας άνεργος χάρη σε σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger