Home » , » Ο χρόνος σας τελειώνει καθάρματα!

Ο χρόνος σας τελειώνει καθάρματα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 | 3:00 μ.μ.

«Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια».

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΛΟΠΟΥΛΟΣ…
________

Οι εμετικές δηλώσεις των Μπεγλίτη-Κουκουλόπουλου αποκαλύπτουν απολύτως την αναλγησία, αλλά και την αναισθησία του μαύρου πολιτικού προσωπικού στη σημερινή Ελλάδα. Δεν φείδονται ουδενός τρόπου και μέσου προκειμένου να απαξιώσουν την υπέρτατη πράξη αφύπνισης και αντίστασης του Δημήτρη Χριστούλια ενάντια στην ισοπέδωση της κοινωνίας και την υποταγή στις αγορές που υπηρετούν τα μέλη της σημερινής δοτής κυβέρνησης των τραπεζών της ΕΕ του ΔΝΤ.

Ο Δημήτρης Χριστούλιας στάθηκε όρθιος στα χαρακώματα. Πορευτήκαμε μαζί σε αγώνες. Σήκωσε ψηλά, πολύ ψηλά τη σημαία της αντίστασης.

Γράφουμε αυτό το σημείωμα για να απαντήσουμε σε όλες τις προσπάθειες σκύλευσης του συναγωνιστή και ταυτόχρονα έχουμε να πούμε στον κ. κου-κου-λοπουλο ότι ο Δημήτρης προσέφερε τα μέγιστα στο λαό δίνοντας τη ζωή του.

Τα δισ. που αναφέρει ανενδοίαστα ο κ. κου-κου-λοπουλος ξέρει πολύ καλά που πήγαν και δεν χρειάζεται βοήθεια για να τα βρεί: Είναι στα κομματικά τους ταμεία, τα θησαυροφυλάκια των πολυεθνικών του φαρμάκου που υπηρετεί πιστά το πολιτικό προσωπικό, και η δοτή κυβέρνηση που όλοι μαζί στηρίζουν, στις τσέπες των λαμόγιων της πολιτικής μπίζνας.

Είμαστε σίγουροι ότι τα λόγια του ηρωικού αυτόχειρα έχουν γίνει εφιάλτες στα σκοτεινά όνειρα όσων ανεπιτυχώς αποπειρώνται να σκυλεύσουν τη θυσία του, Ερινύες που τους κατατρέχουν και τους προειδοποιούν: Ο χρόνος σας τελειώνει καθάρματα.

Πηγή: Επιτροπές Αγώνα "Δεν Πληρώνω"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger