Home » , , » Η "αριστερή" κουλτούρα της ΔΗΜΑΡ

Η "αριστερή" κουλτούρα της ΔΗΜΑΡ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 | 7:21 μ.μ.

 Λεπτομέρεια θα πείτε αλλά ας μην το αφήσουμε να περάσει εντελώς απαρατήρητο. Όπως διαβάζουμε σήμερα σε έντυπο, το πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη αποφάσισε ώστε τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές να αναγράφουν «ΔΗΜΑΡ-Φώτης Κουβέλης».

Αν δεν κάνουμε λάθος –που μάλλον δεν κάνουμε- είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που κόμμα το οποίο θέλει να αυτοπροσδιορίζεται σαν «αριστερό» κατεβαίνει στις εκλογές με τον τίτλο του ηγέτη του στα ψηφοδέλτια του. Ο αρχηγισμός απέχει παρασάγγας από την κουλτούρα της αριστεράς, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα αριστερό κόμμα παρά μόνο με ένα δεκανίκι του αστικού συστήματος. 

Η δικαιολογία που διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση των ψηφοδελτίων αποφασίστηκε «επειδή η ΔΗΜΑΡ είναι νέο κόμμα και εξαιτίας της υψηλής αναγνωρισιμότητας του κ. Κουβέλη η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή του κόμματος του» είναι αστεία.

Με την ευκαιρία να παραθέσουμε ένα Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ:


Απαράδεκτες δηλώσεις Ψαριανού που ταυτίζει τη Χρυσή Αυγή με την αντικαπιταλιστική αριστερά

Συνεχίζουν να προκαλούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ με δηλώσεις που συκοφαντούν τους αγώνες του λαού ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ ως ακραία βίαιες.
Την Πέμπτη 27/4 ήταν η σειρά του Γρ. Ψαριανού που σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό ΦΛΑΣ, στην εκπομπή της κ. Παναγοπούλου, όταν ρωτήθηκε για τη Χρυσή Αυγή, δεν δίστασε να ταυτίσει την αντικαπιταλιστική Αριστερά με την άκρα δεξιά μιλώντας για συγκοινωνούντα δοχεία και κοινό προνόμιο της βίας.
Για ακόμα μία φορά η ΔΗΜΑΡ ευθυγραμμίζεται με την ΠΑΣΟΚική ρητορεία που ταυτίζει τις εκδηλώσεις της λαϊκής οργής και αγανάκτησης με τη φασιστική δράση των ακροδεξιών συμμοριών.
Αν κάτι είναι ακραίο σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι το 1 εκατ. άνεργοι, η φτώχεια, τα συσσίτια, η παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους και η αστυνομική καταστολή. Κάθε λέξη και ένα ψέμα στον τίτλο της «Δημοκρατική Αριστεράς».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2012 στις 7:46 μ.μ.

Πάντως ό,τι και να λέμε για τον Ψαριανό πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έχει ωραίο αμάξι(Ferrari).Η υπευθυνότητα έχει και τα καλά της..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger