Home » , » "Χολερικός μπλόγκερ και γνωστός εκβιαστής..."

"Χολερικός μπλόγκερ και γνωστός εκβιαστής..."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Απριλίου 2012 | 12:14 μ.μ.

Οσοι/ες έχουμε στενή σχέση με το διαδίκτυο γνωρίζουμε ότι στην μπλοκόσφαιρα, ανάμεσα στα εκατοντάδες αξιόλογα μπλοκ, ανθούν και κάθε είδους «φρούτα».
Κυπατζήδες, -«πρακτορίσκοι δεύτερης κατηγορίας» όπως γράφαμε σε παλαιότερη ανάρτησή μας, λαμόγια κάθε είδους που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο τους για να εξυπηρετήσουν προσωπικές βρόμικες επιδιώξεις.

Δεν είναι στην τακτική μας να «φωτογραφίζουμε» πρόσωπα και καταστάσεις. Σ’ αυτόν τον ιστότοπο λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και αναλαμβάνουμε την ευθύνη των γραφομένων μας. Αν ισχυριστούμε κάτι, πρέπει να το τεκμηριώσουμε και δεν αρκεί ο ισχυρισμός ότι γνωρίζουμε «έγκυρες πληροφορίες».
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που θα αναφερθούμε δεν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε, γιατί δεν διαθέτουμε απτές αποδείξεις. Όμως κρατήστε αυτή την ανάρτηση, γιατί σ’ αυτό το θέμα θα επανέλθουμε.

«Ενημερωτικό» μπλοκ, που ισχυρίζεται μάλιστα «παρεμβατικότητα» στα πολιτικά δρώμενα, έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα επίθεση –κάποιες φορές με χτυπήματα και «κάτω απ’ την ζώνη»- στο πολιτικό μόρφωμα του Πάνου Καμένου, και στον ηγέτη του.
 (Και για να μην δημιουργηθεί καμιά παρανόηση, έχουμε τονίσει ότι «Αδέσμευτοι Ελληνες»  μαζί με ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ δεν είναι τίποτε άλλο παρά εφεδρεία του αστικού συστήματος και το κόμμα Καμμένου είναι ένα εθνικιστικό ανάχωμα και μπαλαντέρ, όπως τόνιζε δημοσίευμα του «Πριν»)

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, μπλόκερ-δημοσιογράφος έχει βάλει στόχο να «δαγκώσει» κάποια λεφτά από το κόμμα Καμμένου γ’ αυτό εξαπολύει τέτοια ανοίκεια επίθεση σ’ αυτό το πολιτικό μόρφωμα.  Παλιά του τέχνη κόσκινο …

Και επειδή πιστεύουμε ότι οι αναγνώστες μας έχουν αντίληψη μπορεί εύκολα να καταλάβουν σε ποιον μπλόκερ-δημοσιογράφο αναφερόμαστε, τον οποίο «φωτογράφιζε» και η Λώρη Κεζά σε περασμένο δημοσίευμα του «Βήματος» όταν έγραφε ότι αυτό το άτομο, διαθέτει: «ταλέντο στα φαντασιοκοπήματα και στις άνανδρες επιθέσεις». Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο ότι «Ο χολερικός μπλόγκερ είναι γνωστός εκβιαστής, που θα γίνει μελίρρυτος με λίγα χιλιαρικάκια …  Ο συγκεκριμένος μπλόγκερ είναι ένα κατακάθι της ενημέρωσης και οι ομόλογοί του βρίσκονται σε ρυπαρά έντυπα και βρωμοκάναλα».

Για κάποιους «έτσι παίζεται το παιχνίδι» που θα έλεγε και ο μακαρίτης Ν. Κακαουνάκης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2012 στις 9:53 μ.μ.

Από πότε σύντροφε, εσύ ενδιαφέρεσαι ποιός χτυπάει τον Καμένο; Και αναπαράγεις υποστηρικτική γραμμή από το Βήμα; Εδώ έχουμε πόλεμο με την αστική τάξη. Σε πειράζει που "ξεμαλιάζονται" μεταξύ τους; Ή δεν "γνωρίζεις" ότι ο εχθρός του εχθρού μου είναι "φίλος" μου;

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2012 στις 6:26 μ.μ.

«Όταν φεύγουν τα πρόβατα από το μαντρί, τα τρώει ο λύκος». Κωνσταντίνος Καραμανλής, και Ευάγγελος Αβέρωφ….. και έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια περίτρανα.
Ο δυναμικός Πάνος που ψήφιζα πάντοτε, στην συνείδηση μου, ήταν Καμένος = ΝΔ. σήμερα θεωρώ της κινήσεις του εκ του πονηρού, για αλλότριες συνεργασίες. Μα η πατρίδα μας έχει πρόβλημα επικράτησης στον διεθνή χώρο, και είναι ανίσχυρος και ‘άγνωστος’ σε τέτοιο χώρο. Τον θέλω πάλη υπουργό στην ΝΔ. τότε θα τον στηρίξω ανεπιφύλακτα.
Η εποχή του Μπερλίγκουερ, πέρασε ανεπίστρεπτη. Μέχρι και η Μέρκελ έχει πρόβλημα με τους συνοδοιπόρους της!!!...
Όσο για την αστική τάξη, τον βασικό ιστό της κοινωνίας μας, κάνε τον σταυρό σου προλαλήσασα να υπάρχει, γιατί σε βλέπω μετανάστη στην γείτονα Αλβανία!.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Antonis-team.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2012 στις 1:52 π.μ.

Και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού τι είναι τότε ρε... ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΗ; μύγες για τον "βασικό" ιστό της κοινωνίας "σας"; Κάλλιο μετανάστες ακόμα και στην Ανταρκτική τότε.Και στο τέλος τέλος εδώ βρήκες να τρολλάρεις; υπάρχει και η Τατιάννα για να πεις τον πόνο σου!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger