Home » , » Σε πανικό Σαμαράς-Βενιζέλος -(3 βίντεο με τις δηλώσεις Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα)

Σε πανικό Σαμαράς-Βενιζέλος -(3 βίντεο με τις δηλώσεις Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Μαΐου 2012 | 4:19 μ.μ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε τα πρακτικά της συνάντησης Παπούλια-Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα που αναμένεται να δοθούν στην δημοσιότητα σήμερα το βράδυ ή αύριο. Θα δούμε εκεί την απόλυτη καταγραφή των θέσεων που διατύπωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί γιατί απ’ τις υστερικές δηλώσεις Σαμαρά-Βενιζέλου ενάντια στον Σύριζα μόνο τον πανικό τους -και των συμφερόντων τα οποία εκπροσωπούν- διαπιστώνουμε και την προσωπική τους ανασφάλεια στο αν την επόμενη των προσεχών βουλευτικών εκλογών –όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί πάμε- θα διατηρήσουν τις αρχηγικές τους καρέκλες.

Δεν είναι τόσο λωτοφάγος ο ελληνικός λαός να δεχθεί αμάσητα τα αναθέματα περί «προκλητικής αλαζονείας» του Τσίπρα, που οδηγεί την χώρα σε "ακυβερνησία" όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν την στάση του Σύριζα οι αρχηγοί των αστικών πολιτικών κομμάτων.

 
Αλλωστε στις δημόσιες δηλώσεις του ο Α. Τσίπρας είπε τα αυτονόητα που μπορεί να τα καταλάβει οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη πολιτική αντίληψη: «Αυτοί που μας κυβέρνησαν δυο χρόνια τώρα εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα διάλυσης της οικονομίας και της κοινωνίας όχι μόνο δεν έχουν λάβει το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας αλλά μας παριστάνουν και τους τιμητές. Συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έκαναν δυο χρόνια τώρα: Να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν», μας είπε ο Α. Τσίπρας. 
 
Οσο για τον μπαμπούλα της «ακυβερνησίας» ο πρόεδρος του Σύριζα ήταν ξεκάθαρος: «Τα τρία κόμματα –σ.σ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-που έχουν συμφωνήσει σε προγραμματικό πλαίσιο κυβέρνησης διετούς διάρκειας με στόχο την εφαρμογή του προγράμματος του μνημονίου έχουν 168 βουλευτές στην νέα βουλή. Ας προχωρήσουν». 
Την απαίτησή τους να συμμετάσχει σ’ αυτό το κυβερνητικό σχήμα το Σύριζα την χαρακτήρισε «παράλογη και πρωτοφανή». 
 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger