Home » » Μερικές παρατηρήσεις

Μερικές παρατηρήσεις

Από mitsos175 , Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 | 1:33 μ.μ.


Το πρώτο που βλέπουμε είναι, ότι ισχύει το παραμύθι με την αλεπού και την κομμένη ουρά. Ο Σαμαράς σε ρόλο αλεπούς με κομμένη ουρά, προσπαθεί να πείσει εναγωνίως τον Αλέξη να δώσει άλλοθι, ή έστω να μην καταδικάσει το μνημόνιο.
Αντώνη, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ δεν είναι Σαμαράδες. Ας μη στήριζες το μνημόνιο, πως να το κάνουμε. Ο λαός ψήφισε κατά της χρεοκοπίας των φτωχών. Κατά του μνημονίου. Ας πρόσεχες όταν στήριζες το Γιωργάκη. Καλό θα ήταν μάλιστα να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια για εξωτερικό. Αλλιώς σε βλέπω εσωτερικό.
Παρατήρηση δεύτερη. Το "Σκάει και πλαντάζει απ το κακό του" και άλλα κανάλια, πήραν εργολαβία τη διαφήμιση του Αδόλφου. Εμετικός ο Ευαγγελάτος. Μόνο που δεν έγλυψε τα πόδια στα χρυσά αυγά. Το κόλπο, ίδιο περίπου με την προβοκάτσια του Ευθυμίου. Διαφημίζουν καταγγέλλοντας. Μετά, καλούν τις ναζιστικές ομελέτες και τις ξεπλένουν στα πλυντήρια των τηλεοπτικών σταθμών.
Η Τρίτη παρατήρηση είναι ότι η προπαγάνδα συνεχίζεται. Από τη μια λένε "θα βγούμε από την ΕΕ" (στα φρύδια μας), από την άλλη λένε, ότι τάχα "ο λαός θέλει οικουμενική".
Πέρα από το ότι θεωρώ πολύ καλό να βγούμε από την Ευρώπη των μονοπωλίων, της αποικιοκρατίας και να ξαναγίνουμε ανεξάρτητοι, οφείλω να πω, ότι αυτό θα γίνει με τη θέληση μόνο του λαού μας. Οι συνθήκες της ΕΕ, δεν προβλέπουν αποχώρηση, εάν δεν θέλει το ίδιο το μέλος. Ας πρόσεχαν. Κανένα άλλο κράτος, αν ο λαός ή η κυβέρνηση δεν πει "φεύγω", δεν μπορεί να πει "φύγετε". Άλλο ένα ψέμα λοιπόν.
Η προπαγάνδα είναι μια αλήθεια πασπαλισμένη με ψέματα. Και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσει, δε χρειάζεται να το δω σε δημοσκοπήσεις. Το βλέπω στο δρόμο, στην αγορά όπου πάω. Ο κόσμος θέλει να αλλάξει η σημερινή κόλαση. Αυτή την αλήθεια δεν τολμούν να τη κρύψουν.
Αρχίζουν τώρα τις «μακακίες». Ανεβαίνει η ΝΔ. Το Γολγοθά μπορεί. Ποσοστό με τίποτα. Ο κόσμος, λένε, θέλει οικουμενική. Ποια οικουμενική; Ο κόσμος ψήφισε όχι στο μνημόνιο. Τέλος. Θέλει κυβέρνηση που θα σταματήσει το γδάρσιμο. Γιατί δε ρωτάνε, αν γουστάρει ο κόσμος τα νέα μέτρα του μνημονίου; Ξέρετε, τις περικοπές μισθών, συντάξεων, νέα χαράτσια στην ακίνητη περιουσία κοκ. Με δυο λόγια ο λαός θέλει ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι η επιμονή του Σαμαρά και του Βενιζέλου να παραμείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα. Λες και δε τους τάραξε ο λαός στη σφαλιάρα. Ξέρω σύντροφοι, ότι η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα αλλάξει με άλλο αρχηγό, αλλά αυτοί το παρακάνουν. Είναι και ένοχοι αξιόποινων πράξεων. Τέλος πάντων.
Φώτη, δες το Σαμαρά. Τον Καρατζαφέρη. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν. τον προδότη ουδείς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger