Home » , » Δημοσκόπηση της GPO και η αξιοπιστία της εταιρείας (Βίντεο)

Δημοσκόπηση της GPO και η αξιοπιστία της εταιρείας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 | 2:19 π.μ.

Την δημοσκόπηση της εταιρείας GPO που παρουσίασε χτες ο Γ. Πρετεντέρης στην εκπομπή του «Ανατροπή» παραθέτουμε στο βίντεο που αναρτούμε. Σαν πάγια αρχή έχουμε να μην σχολιάζουμε δημοσκοπήσεις , αλλά μπαίνουμε στον πειρασμό να κάνουμε μια επισήμανση στους αναγνώστες μας για την αξιοπιστία και αυτής της εταιρείας.

H τελευταία, λοιπόν, δημοσκόπηση πριν της εκλογές της 6ης Μάη, της ίδιας εταιρείας,  είχε παρουσιάσει πάλι στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Ως προς την πρόθεση ψήφου έδινε τότε στον μεν ΣΥΡΙΖΑ 8,5% ,στο κόμμα Κουβέλη 12%, ενώ στο ΛΑΟΣ 5,1%.

Το σχετικό βίντεο με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έκανε αυτή η εταιρεία, τότε, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, και τα συμπεράσματα ως προς την αξιοπιστία της βγαίνουν αβίαστα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Μαΐου 2012 στις 9:58 π.μ.

Αυτή ήταν τον Φλεβάρη .
Τον Απρίλη είχε δυο, με την τελευταία στις 20/4 να δίνει :
Είσοδο οκτώ κομμάτων στη Βουλή δείχνει δημοσκόπηση της GPO για το Mega. H εικόνα της πρόθεσης ψήφοι έχει ως εξής: ΠΑΣΟΚ 14,5%, ΝΔ 19,1%, ΚΚΕ 8%, ΛΑΟΣ 3,5%, ΣΥΡΙΖΑ 7,3%, Οικολόγοι 2,3%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,6%, Δημοκρατική Αριστερά 5,9%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,2%, Χρυσή Αυγή 4,1%. Λευκά/Άκυρα 7,3% και οι αναποφάσιστοι στο 18,2%.

Ανώνυμος
30 Μαΐου 2012 στις 11:35 π.μ.

Μέχρι να γίνουν οι εκλογές, έχουμε να δούμε πράματα και θάματα. Μην πιστεύετε τίποτα εκτός από τον περίγυρο σας.

http://ataksiki-koinonia.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger