Home » , » O πρόεδρος του Σύριζα στο Reuters (Βίντεο)

O πρόεδρος του Σύριζα στο Reuters (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 | 7:58 μ.μ.

Δεν θυμόμαστε στο παρελθόν ηγέτη αριστερού ελληνικού κόμματος να έχει δημιουργήσει τόσο θόρυβο το όνομα του στα ξένα ΜΜΕ, όσο σήμερα του Α. Τσίπρα. Απ’ ότι βλέπουμε στο βίντεο με την συνέντευξη στο Routets ο πρόεδρος του Σύριζα είναι πολύ ήπιος στις εκφράσεις του.

Ένα χαρακτηριστικό σημείο της συνέντευξη του: «Ναι, θέλουμε τη στήριξη και τη χρηματοδότηση της Ευρώπης, αλλά δε θέλουμε τα χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων να πάνε χαμένα. Τα δύο πακέτα στήριξης πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων., σ’ ένα βαρέλι δίχως πάτο. Αν αυτό συνεχιστεί θα χρειαστεί νέο πακέτο διάσωσης σε έξι μήνες». Επίσης τόνισε ότι το κόμμα του δεν είναι αντιευρωπαϊκή δύναμη υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε ίσως η πιο φιλο-ευρωπαϊκή δύναμη στην Ευρώπη, γιατί οι κυρίαρχες δυνάμεις θα οδηγήσουν την ένωση σε αποσταθεροποίηση και την ευρωζώνη σε κατάρρευση, αν επιμένουν στην λιτότητα».

Αύριο ο Α. Τσίπρας θα μεταβεί στο Βερολίνο.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

21 Μαΐου 2012 στις 10:21 μ.μ.

παιδιά, διορθώστε το "Routets" σε "Reuters".

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2012 στις 11:07 π.μ.

Καλά τα λες αλλά στο παρακάτω απόσπασμα τα λέει ο ίδιος καλύτερα:

"Greece is a blessed country. It has a lot of sun, it can manage its waters in a better way to produce energy, it has wind. It should become a renewable energy Eldorado," he said.

http://uk.reuters.com/article/2012/05/21/uk-greece-tsipras-idUKBRE84K08P20120521

τώρα αν αυτά φέρνουν κάτι από deja vu...

23 Μαΐου 2012 στις 8:49 π.μ.

Αν παρατηρήσετε, το ύφος, τις κινήσεις, και την ορολογία των λεγομένων του Alexis, είναι αντίγραφο αυτών του Αντρέα, θυμάστε, αυτόν τον δοτό από τους Γιάνκηδες.
Αν θυμούνται οι παλιοί, και ο κουμουνιστής Τσιριμώκος, ήταν πράκτορας της Intelligence Service.
Λες ; Απλά ρωτάω.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger